Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzizas :cry2: cale zycie zastanawia mnie skad niektorzy ludzie biora swoj optymizm :wink: tez tak chce :p
Opublikowano
Koledzy ale o co wam chodzi.. Gość chce e90 w benzynie, nie napisał że musi być z jednego kawałka, nie obchodzi go również przebieg, kolor najlepiej ciemny ale być nie musi a więc spokojnie z tym budżetem (30k) może startować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Za 30 k nie da sie kupic chyba nawet zlozonej z trzech i z 300k na budziku. A ziomek jeszcze o kolorach wybrzydza :duh:
Opublikowano
APEL !!! Odsiewajmy takich kupców tu na forum tak samo mocno jak odsiewamy sprzedających oszustów bo inaczej za rok nie odróznimy tego forum fanów marki od otomoto albo allegro gdzie można wszystko i z każdym. Brońmy zdrowego rozsądku i stójmy na jego straży. Domagajmy sie normalności, mamy przecież do tego prawo w demokratycznym państwie środka europy :!: :wink:

:cool2:

Opublikowano
Za 30 k nie da sie kupic chyba nawet zlozonej z trzech i z 300k na budziku. A ziomek jeszcze o kolorach wybrzydza :duh:

Nie napisał nic o stanie wiec moze chce topielca po dachowaniu :D

Opublikowano

Nie napisał nic o stanie wiec moze chce topielca po dachowaniu :D

Do tego z wałkiem na vat czyli na fv marża i myślę, że chłop coś znajdzie ;)

Co do kolegi szukającego 335i, nie jedźcie po nim tam, gdyż sprzedający nawciskał mu, że auto jest "cud malina", a rzeczywistość jest jak widać inna. Też mając rozterki dotyczące wspomnianego auta, nie chciałoby mi się jechać je oglądać i zapewne poprosiłbym miejscowych kolegów z forum o rzucenie okiem.

Sam przedwczoraj oglądałem dla kolegi z forum auto w moim regionie, w ogłoszeniu fura miodzio, a w rzeczywistości zajeżdzony wrak. A kolega był napalony i zrobiłby niepotrzebnie 400km.

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)

Opublikowano

Jak się nie da ? A tu jest.. http://otomoto.pl/bmw-320-klimatronik-C25598852.html i ciemna, 2.0, mały przebieg no i świeżo obszyta kierka gratis.. :mrgreen: 31900 to pewnie za 30k wyrwie :P

Sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać..

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Tzw. Okazja :wink:

Chociaz z drugiej strony totalny golas i niezbyt ladna, ale ze bezwypadkowa nie napisali, wiec jakas przygode mogla miec. Niemniej, okazuje sie, ze marzenia o e90 za 30k sa osiagalne :) bo komis tez cos musi zarobic, wiec trafiaja sie jednak egzemplarze ponizej 30 tys... Nie wiedzialem, ze e90tki juz chodza zataka kase :shock: nawet takie szczurki jak ten.