Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale igiełka. :D Zdjęcia jak na plakat, chociaż strasznie nieudolnie używany fotoshop. Silnik 300KM a spalanie 8,9l :mrgreen: Musisz ten egzemplarz obejrzeć, bo tak naprawdę to nie wiadomo jak on w rzeczywistości wygląda.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jesli wszystko z nim ok to wydaje sie ze to ladny egzemplarz za dobra cene.

szkoda ze zdjecia takie zfotoszopowane ale co kto lubi.

335i moze spalic 8,9 litra ale w trasie i przy predkosciach do 120km/h.

W ogloszeniu nikt nie napisal ze jest to spalanie srednie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie samochod jest do kupienia za 70000zl, nie jak ostatnio 86000. Udalo mi sie znalezc informacje o tym samochodzie, ktore ostatecznie odwiodly mnie od zakupu...wg Was ile warto zaplacic za ten samochod?Wlasciciel zarzeka sie ze stan perfekcyjny, wyjezdza za granice i stad decyzja o sprzedazy.

http://allegro.pl/bmw-335i-m-pakiet-performance-carbon-shadow-line-i2964607367.html

http://www.fotoszok.pl/upload/ee86a7e4.jpg

Opublikowano

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAWB71070PG13137

Kod typu WB71

Typ 335I (EUR)

Typoszereg E E92 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik N54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 225

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPACEGRAU METALLIC (A52)

Tapicerka LEDER DAKOTA/SCHWARZ (LCSW)

Data prod. 2006-06-30

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S217A AKTIVLENKUNG Aktywny układ kierowniczy

S2R4A LM RAEDER STERNSPEICHE 230 MISCH. BMW LA wheel, star spoke 230

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S322A KOMFORTZUGANG Funkcja dostępu komfortowego

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S464A SKISACK Worek na narty

S470A KINDERSITZBEFESTIGUNG ISOFIX System Isofix

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S4ATA INT.LEIST. SCHWARZ HOCHGLAENZEND Listwy wewn., wysoki połysk, czarne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S5ACA FERNLICHTASSISTENT Asystent świateł drogowych

S601A TV-FUNKTION Funkcja TV

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S612A BMW ASSIST BMW Assist

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe

S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S936A BMW HANDY BEI AUSLIEF. ANFORDERN BMW Handy b. Ausliefer. anfordern

S964A REQUEST NAVIG. DVD ON DELIVERY Przy dost. zażądać płyty DVD nawigacji

S998A ANLAUFSTEUERUNG INTERNE BEDARFE Dummy-SALAPA

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Gratulacje że udało Ci się coś wyszukać. Już kilka razy tu na forum pisałem że nie ma cudów, że z Europy też płyną do nas auta po wypadkach i powodzi ale że ciężko to sprawdzić bo nie ma zdjęć jak z USA to żyjemy nadzieją że bogaci sąsiedzi oddają nam swoje autka za grosze.

Według mnie sprawdź jak naprawiony?? oraz jaki jest faktyczny stan techniczny, bo cena jest OK. I przy odsprzedaży zawsze będziesz mógł napisać że z Europy "Bezwypadkowy" ;)

Opublikowano
Z tym, ze 'bezwypadkowy' to przesada, mogl by smialo pokazywac te uszkodzenia,jak na wiekszosc 335 (usa) to tragedii i tak nie ma absolutnie. No i te fotki faktycznie o kant d... Rozbic. Na zywo potem ktos powie; looo panie, ale to przecie inne auto bylo, takie blyszczace :D no i cena chyba ciut przesadzona. Powinno byc jak na moj gust z 10k mniej, info o uszkodzeniu dla zainteresowanego i wtedy bylo by ciekawie :)
Opublikowano

Jeżeli tylko tak była uszkodzona i nie jest po powodzi to warto się przejechać i sprawdzić w jakimś zufanym serwisie :)

pozdr

Opublikowano
Zgadzam się należy ją prześwietlić, ale gdyby nie wnikliwość kolegi to według właściciela jest BEZWYPADKOWA choć dobrze wie że tak nie jest. Udaje głupa. Wykorzystuje fakt braku możliwości sprawdzenia historii.
Opublikowano
Dzwoniac pytalem 3 krotnie czy auto jest bezwypadkowe bo mam 350km i nie chce na darmo jechac, poza tym interesuje mnie wizyta w serwisie, pomiar geometrii, powloki lakierniczej itd. Mimo to zarzekal sie ze auto jak nowe nigdy nie uderzone, ze mozna smialo przyjechac. Szukam samochodu kilka miesiecy...jak widac uczciwego sprzedawcy w tym czasie nie spotkalem... Dodatkowo wspomnial ze w baku jest benzyna 99 oktanow wartosci 300zl i to dodaje gratis... Gdybym mial blizej moze bym samochod obejrzal, a ktos z Was koledzy ma blisko do goscia by rzucic okiem na to auto i napisac pare zdan w tym temacie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdybym mial blizej moze bym samochod obejrzal
zaraz, zaraz, to Ty chcesz kupić samochód czy tylko sobie jaja robisz? 300km za dużo , gdyby było bliżej no to może ... pomyśl nad rozwieszeniem ogloszeń na osiedlu może sąsiad będzie miał taki do sprzedania po sąsiecku :mad2: Tutaj akurat nie masz czego żałować ale co dajesz też do pieca to głowa mała :!:
Opublikowano

Tak, jak dla mnie 700km w 2 strony to za duzo by jechac swiadomie ogladac ten egzemplarz...jesli dla Ciebie to malo to gratuluje nadmiaru wolnego czasu...

Apropo "po sąsiecku", odsyłam do słownika...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, jak dla mnie 700km w 2 strony to za duzo by jechac swiadomie ogladac ten egzemplarz...jesli dla Ciebie to malo to gratuluje nadmiaru wolnego czasu...

Jak nie masz czasu to kup sobie Pande w Tychach tam masz blisko ... Widzisz taki ze mnie polonista jak z Ciebie kupiec :mad2: bywa i tak .

A to dla Ciebie poprawny pisarzu http://www.jaksiepisze.edu.pl/jak_sie_pisze_a_propo.html :mrgreen: :duh:

Opublikowano

Jak nie masz czasu to kup sobie Pande w Tychach tam masz blisko ... Widzisz taki ze mnie polonista jak z Ciebie kupiec :mad2: bywa i tak .

A to dla Ciebie poprawny pisarzu http://www.jaksiepisze.edu.pl/jak_sie_pisze_a_propo.html :mrgreen: :duh:

320si :cool2:

Opublikowano

To co się dzieje u nas w Polsce to przekracza już wszystkie granice. Ktoś szuka 335i, których jest kilkanaście sztuk do sprzedania i nie chce się tyłka ruszyć z wygodnej kanapy, a może my forumowicze pojedziemy, zobaczymy i opiszemy, będziemy tak robić każdemu, charytatywnie a co, przecież mamy gest.

Do mnie też dzwonią niekiedy ludziska to ręce opadają, ma 100km i zastanawia się czy przyjechać.

Po Polsce to się nie chce, ale znajdą tacy najtańsze ogłoszenia od Turasów w DE i pasuje lecieć 1300km w jedną stronę i na miejscu dowiedzieć się, że pod tym adresem stoi blok i banda cwaniaków próbuje sprzedać podpicowany złom.

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano

W obrębie wioski mozna poszukać Golfa czy Meganki. Ale chyba wiadomo, ze jak szukamy 335i to nie straszne nam kilometry do pokanania.

Ja czasem jade ponad tysiąc kilometrów w jedną strone mając tylko marne dwa zdjęcia wysłane mms.

No ale niestety u nas w Polsce jest "rynek klienta" i najlepiej byłoby przyjechac pod dom, żeby szanowny Pan i jego kolega "znafca" mogli powybrzydzać i powiedziec "za drogo" :duh:

Opublikowano
Dokladnie Panowie, w naszym spoleczenstwie niestety panuje przekonanie, ze jesli ktos ma do wydania pare zlotych w gotowce to od razu czuje sie jak nie wiadomo jaki "wielki bonzo" :D 300 km za daleko, to dobre :wink: chociaz paliwo za 300 pln w baku w gratisie to tez dobre :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
APEL !!! Odsiewajmy takich kupców tu na forum tak samo mocno jak odsiewamy sprzedających oszustów bo inaczej za rok nie odróznimy tego forum fanów marki od otomoto albo allegro gdzie można wszystko i z każdym. Brońmy zdrowego rozsądku i stójmy na jego straży. Domagajmy sie normalności, mamy przecież do tego prawo w demokratycznym państwie środka europy :!: :wink:
Opublikowano
Odnosnie tych ostrych slow w kierunku sprzedawcy, to bez przesady - moze chlop nie wie co ma... Ale moze tez bezczelnie wykorzystuje fakt, ze jest to jedno z nielicznych 335 z europy, wiec nieweryfikowalne poprzez carfax no i ze e92 ma plastikowe blotniki, wiec miernik tez nic tu nie wykryje. Niemniej, mogl by to rozegrac zupelnie inaczej, bo uszkodzenia nie byly jakies przerazajace, wiec po co tu kity loic... :| a co do potencjalnego zainteresowanego, ktory chce kupic auto, ktorych jest na calym polskim rynku kilka, nie wychylajac sie poza wlasne osiedle to rowniez gratuluje :cool2: tak jak kolega napisal o ogloszeniu na slupie, tak ja proponuje zamiescic ogloszenie na tablicy pl i czekac az ktos przyprowadzi takie 335 pod dom -oczywiscie w ulubionym kolorze; zarowno skory jak i lakieru oraz w cenie 49 tys do sporej negocjacji (koniecznie salon polska, bezwypadek 1000% oraz przebieg max 50k. Wyposazenie oczywiscie pelne :wink: ) powodzonka kolego :cool2: