Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie....

Na początku chciałbym życzyć wszystkiego dobrego w nowym roku !!

Generalnie noszę się z zamiarem kupna 5. Najchętniej w kombi ale nie jest to główne wymaganie. Chciałbym otrzymać kilka cennych infomracji na temat tego modelu. Generalnie troche poczytałem w necie i wychodzi na to że z wysokoprężnych jednostek najlepszą opcją będzie silnik 3.0 235 KM. Panowie jak wygląda z awaryjnością tych silników i eksploatacją ?? Dobrze wyczytałem że koszt jednego wtrysku to 400 - 500 zł ?? ( w a6 1400 :| - pomyłka jak dla mnie ) Jak wygląda sprawa z napędem 4x4 ?? Nie ma z nim problemów ?? generalnie chciałbym kupić auto z roczników 2004-2006 w kwocie do 50-55 tys. Jest możliwość w ogóle dostania takiego auta w tej kasie ?? Generalnie nigdy nie miałem do czynienia z tą marką a nie ukrywam że chciałbym się zmierzyć :). Znajomy ma na sprzedaż A6 C6 z 2004 ( wysoka awaryjność :| ) ale bardziej podoba mi się E60 :twisted:

Pomożecie ??

Z góry dziękuję :8)

Opublikowano
:mad2: :cool2: :duh: :D Wydaje mi się, czy wszystko zostało już napisane wyżej. Nie odbieraj mojego komentarza negatywnie, prosze.
Opublikowano

Dokładnie-wyżej jest wszystko, szeroko opisane-usterki, problemy itd. Do tego polecam w wyszukiwarce znaleźć temat "pakiet startowy".

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrze wyczytałem że koszt jednego wtrysku to 400 - 500 zł ?? ( w a6 1400 :| - pomyłka jak dla mnie )

Coś źle wyczytałeś bo jeden wtryskiwacz kosztuje 1650 zł :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.