Skocz do zawartości

Chip e39 525d 164km

ostrytomuspro

Rekomendowane odpowiedzi

TC,

piszesz na pierwszej stronie, że cena 2000 zł za ten model jest mocno przesadzona. Ile zatem mniej więcej kosztuje taka usługa u Ciebie? Może być info na PW, ale myślę że inni użytkownicy też mogą skorzystać. Chodzi o 525d 2002 r. z manualem i ewentualnym podjechaniem do Łodzi, tak jak pisałeś.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

TC,

piszesz na pierwszej stronie, że cena 2000 zł za ten model jest mocno przesadzona. Ile zatem mniej więcej kosztuje taka usługa u Ciebie? Może być info na PW, ale myślę że inni użytkownicy też mogą skorzystać. Chodzi o 525d 2002 r. z manualem i ewentualnym podjechaniem do Łodzi, tak jak pisałeś.

550zł , z hamownią przed , po i za każdym razem gdy jest modelowany przebieg momentu obrotowego , do tego dochodzi diagnostyka pod obciązeniem przed i po , jesli auto niesprawne nie podejmujemy się modyfikacji chyba że jest możliwosć usunięcia usterki na miejscu ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

No to bardzo miło mnie zaskoczyłeś w takim razie ;) Może będę miał dwóch klientów dla Ciebie, w tym mnie. Ale to gdzieś w okolicach maja - czerwca.

w takim razie zapraszam , robimy wszystkie marki , łącznie z usuwaniem dpf i kilku innych rzeczy ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/