Skocz do zawartości

[320Cd] Oświetlenie tablicy rejestracyjnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam coupe po FL i niestety jedna z lampek oświetlenia tablicy rejestracyjnej (dokładnie lewa) była skorodowana i wkońcu odpadł jeden z styków trzymających żarówkę. Zastanawiam się którą z opcji wybrać jako najlepszą do rozwiązania tego problemu.

- Zakup lampki (o ile istnieje taka możliwość)

- Zakup całej listwy

- Zakup żarówek ledowych (tych razem z kloszem, jednego klosza mi brak) i przewodem pociągnięcie urwanego styku.

Według mnie najlepsza by była opcja nr3 bo w sumie takie ledowe lampki fajnie wyglądają i dość mocno świecą. Oczywiście 2 pierwsze opcje pozostawiają auto w ori stanie związku z tym mam dylemat. Prosiłbym o jakieś porady co do mojej kwestii.

Szczęśliwego nowego roku, Sebastian

Darmowa diagnostyka, programowanie - Nowy Sącz i okolice, kontakt PW

Moja galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=173808

BMW E46 320Cd CR EU4 Coupe

Scania 124l 420KM

Opublikowano
Seba z całym szacunkiem, ale ledy to niech sobie jeżdżą na "VAGinach". BAVARA ma swoją klasę, a jej wyznacznikiem jest oryginalne fabryczne wyposażenie :cool2: Szczęśliwego nowego roku :)
Opublikowano
Seba z całym szacunkiem, ale ledy to niech sobie jeżdżą na "VAGinach". BAVARA ma swoją klasę, a jej wyznacznikiem jest oryginalne fabryczne wyposażenie :cool2: Szczęśliwego nowego roku :)

E90 juz ma fabrycznie ledy :D

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
A ja się nie zgodzę. LED to rewelacyjna sprawa, jeszcze gdy wszystko jest zamontowane poprawnie i z klasa to nie ma się czego wstydzić. Ja osobiście wywaliłem cala skorodowana instalacje od podświetlenia tablicy i kupiłem w sklepie z elektronika płytkę a 3 LED'ami (10zl sztuka). Instalacja trwała ze 2 godzinki a efekt piorunujący. Polecam każdemu.
Opublikowano
E90 juz ma fabrycznie ledy :D

Jesteśmy w dziale E46 :wink:

Ale mowisz, ze BMW trzeba robic wszystko fabrycznie, to mowie, ze BMW juz wklada ledy, ktore chce wlozyc osoba ktora zalozyla temat :)

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania