Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,zamierzam wymienic radio na radio ze sklepu,tylko nie wiem jakie kupić żeby pasowało do sterowania w kierownicy.obecne radio mam na płyte .Macie może jakies modele radia co by współpracowały z bmw e46.
Opublikowano
Ja ci powiem ze mam JVC tylko jak było zamontowanie tego nie powiem ale chyba nie jest łatwo bo jak koledze się pytałem jak kupowałem od niego to nawet nie chciał go wymontowywać :D ale na pewno jakoś idzie to podłączyć :)
Opublikowano

Kiedyś ktoś (dawno temu) mi pokazywał jakieś kostki/przejściówki - było ich dużo i podobno można było dobrać do prawie każdego radia aby go podłączyć z pomocą tego wynalazku. Ponoć sterowanie z kierownicy działało bez problemu.

Ale zaznaczam - nie sprawdzałem osobiście.

Opublikowano
kupujesz na allegro ramkę, kostkę przejściówkę i po sprawie... ja też mam ori reverse kaseciaka - kiedyś chciałem zmienić ale uznałem, że i tak tylko radia słucham to po ch... mi to :) A ori na cd są niebotycznie drogie na rynku wtórnym... a ich funkcjonalność pozostawia wiele do życzenia... jak masz radio buissnes to chyba można zmieniarke podłączyć i powinny być kable w bagażniku poprowadzone.