Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie z tego tytułu iż ma moje bmw dopiero dwa tygodnie mam jeszcze dużo pytań i próśb kolejna to pomoc w rozkodowaniu tych słówek :

Co wchodzi w skład tych pakietów i co one oznaczają , nie mogę znaleźć rozwinięcia mimo przetłumaczenia.

P7RPA ADVANTAGE PAKET Pakiet Advantage

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Mam również na kierownicy przyciski do sterowania głosowego ale jak nacisnę to nić się nie dzieje czy sterowanie głosowe było w opcji ???

Nie mogę również odpalić Parrot

Jeśli ktoś może to proszę o pomoc i wyjaśnienia z góry dzięki

Opublikowano
Jeszcze jedno pytanie

S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION tz że mam wersję EfficientDynamics ?

sprawdź czy na tylnej szybie masz napisane "EfficientDynamics" :P wtedy się dowiesz :)

Opublikowano
Nie masz ED, ale masz odzyskiwanie energii z hamowania. To chyba podstawa od któregoś roku. Co do reszty pakietów, to sam z chęcią się dowiem co dokładnie mają. :)
Sprzedam:
Opublikowano
Nie masz ED, ale masz odzyskiwanie energii z hamowania. To chyba podstawa od któregoś roku. Co do reszty pakietów, to sam z chęcią się dowiem co dokładnie mają. :)

Dlaczego nie ma skoro jest naklejka ?

Mam taką samą sytuacje, jest naklejka oraz odzyskiwanie energii z hamowania, ale nie mam funkcji "Start AUTO Stop"

Pakiet Advantage:

podłokietnik z przodu, pakiet schowków, klimatyzacja, reflektory przeciwmgłowe. (takie coś znalazłem na forum, w moim VINie nie mam tego pakietu, a wszystkie wymienione elementy mam :? )

Opublikowano

To dziwne kolego bo ja znowu nie mam pakietu schowków ,

Jeśli chodzi o Efficient dynamics to ja mam system start stop engine ( chodzi o wyłanczanie w korkach ) także już sam nie wiem ale skoro mam naklejkę to chyba

tak jest , tylko znowu dziwne bo po lifcie jak była wersja efficientdynamict to na klapie nie ma naklejki tylko jest emblemat - widziałem

Opublikowano

Ja mam po lifcie i w ogóle nie mam emblematów typu "320d" czy coś :P

a czy to znaczy, że to nie bmw...? :D

Opublikowano (edytowane)
a już macie rozkodowany :wink: Edytowane przez maxim
Opublikowano

@maxim

Kolega już rozkodował VIN, ale nie rozumie kilku opcji w nim zawartych, które podał w pierwszym poście :)

Opublikowano
Ja mam po lifcie i w ogóle nie mam emblematów typu "320d" czy coś :P

a czy to znaczy, że to nie bmw...? :D

Rezygnacja z emblematu modelu jest bezpłatna :D