Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mp3 aktywowane po takim dlugim czasie..... ale zawsze cos...

przednia szyba do wymiany.... kamien

Opublikowano
Piątka nie jest zbyt zadbana ale auto jest pewne i jeździ jak trzeba... Żony pojazd więc pewny musi być... Jedyny nawracajacy problem to krzywiace się 19' . ..
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę dziwne, że Ty jeździsz 1 a żona tłucze się wielką 5 :shock:

Nie po mojemu :wink:

A propo kół: kup ori felgi to nie będziesz prostował.

Opublikowano
Nie lubię dużych ociezalych aut... Jedynka jeździ lepiej skręca o niebo lepiej hamuje o niebo lepiej... 5er komfort na wielki plus :) to auto na wypady na polskie spa i inne rodzinne weekendy... Za granicę samolot.... Do jazdy do pracy jedynka lepsza.. Może z wiekiem dojrzeje do czegoś Większego narazie jest jak trzeba... Szykuje się trzecie stare bmw w domu... Jakiś x... Co do kół zrobię jak mówisz na przyszły sezon.. Jeśli 5 nadal żona będzie chciała jeździć... Ale auto fajne
Opublikowano
I jak mówisz ważne jest dla Ciebie jeżdżąc do pracy to, że jedynka lepiej hamuje, skręca itd ? Chyba, że jakieś OESy walisz po drodze, albo zapierda.lasz grubo po każdym jednym winklu ? :D
Opublikowano
Jazda bmw ma sprawiać radość i tak w domu jest... Mimo że to nie jest główne zainteresowanie :-) ale mnie sprawia radość 1er a żonie 5er i chyba o to chodzi żeby każdemu pasowało :-)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czytam Czytam i jestem pełen podziwu jak dużo czasu poświęcasz na pielęgnacje i dbanie o samochód, szacunek - Więcej zdjęć !:)
Opublikowano
w e60 sa felgi które maja otwór centrujacy 74.1 ostatnio pojawilo sie niewielkie drżenie... zastosowalem Pierscienie centujące ze stali nierdzewnej pasowane na wcisk w felge. Polecam wszystkim zastosowanie tego elementu zamiast zwyklych pierscieni z tworzywa sztucznego.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Auto jeździ i ma się dobrze :) nowy komplet świec zarowych beru, sterownik ponownie do Roger Nysa na poprawę gwarancyjna po 2 latach... Błąd jednej świecy..... Wreszcie zlamalem się i wlazlem pod auto i zmieniłem filtr oleju oraz olej w skrzyni zf. Przy demontażu kolektora ssacego wymiana kompletu uszczelek oraz wszystkich przewodów podciśnienia bo były zmęczone.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cena auta na dzisiaj?

Z ciekawosci na co żonka zmienia e60?

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

a 28 na dzisiaj :)

zona chce jakies cabrio albo cos innego b poprostu chyba sie znudzilo ;) moze z4 moze jakies e93 a moze jakies mini zupełnie nie okreslona jest.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Auto zaklepane wiec sprawa nie aktualna tylko kupie żonie inne to nowy właściciel przejmuje pojazd
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.