Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zabieram się za zakup bmw x3 najlepiej z silnikiem 2.0 diesel w przedziale 2004 do 2006 może 07. Bedzie to moja pierwsza terenów. Potrzebuje informacji na co zwrócić uwagę przy zakupie gdzie mogą być ukryte wady. Silnik jakie posiada średnie spalanie? common rail? Jaki jest napęd czy zwykłe 4x4 czy X-drive? czy ten system napędu można odłączyć czy on jest może na stałe? Proszę o jak najwięcej informacji z góry dzięki

Opublikowano

Też jestem od niedawna na forum, ale w parę dni bez problemu znalazłem info na twoje i swoje pytania.

Trzeba zadać sobie trochę trudu, bo znając życie to trochę wku....denerwuje odpowiadanie na te same pytania :wink:

Powodzenia

Opublikowano
widzę ze nikt się nie chce wypowiedzieć:)

Hey a ja to co :duh: :duh: :duh:

w parę dni bez problemu znalazłem info na twoje i swoje pytania.

No właśnie ...można ???? Sam dział nie jest jakiś bardzo duży :D chociaż się nieźle rozwija :cool2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Powoli szukam odp na moje pytani założyłem temat dlatego żeby pisać pytania jeśli coś mi się przypomni:)
Opublikowano

Masz delikatnie się wyrażę STRASZNEGO LENIA :mad2: :mad2: i tyle

ukryte wady- mogą być w każdym aucie wiec nie wiem o co chodzi

Silnik jakie posiada średnie spalanie- 6,5 tempomat trasa,miasto od 7-9l w zależności od stylu

Jaki jest napęd czy zwykłe 4x4 czy X-drive-Xdrive

czy ten system napędu można odłączyć- mozna tylko po co ???

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco