Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo orientuję się w sprawach napraw blacharskich ale zainteresował mnie poniższy egzemplarz:

http://moto.allegro.pl/bmw-e60-545i-bi-xenon-navi-ze-szwajcarii-zobacz-i2878265699.html

Czy warto się w takie auto pchać, czy da się to zrobić za 8 tyś. zł jak pisze sprzedawca? Dla mnie te uszkodzenia nie wygladają groznie ale nie jestem specem w tym temacie. Czy coś tutaj śmierdzi?? Co Wy na to?

Opublikowano
witam. Nie jeden dzwon mialem w zyciu i tragedi tu nie widze. Jesli sama blacha tylko to jest ok,ale chyba cos siedzi glebiej bo sprzedawca sam by to zrobil i sprzedal z duzym zyskiem
Opublikowano
Właśnie tak samo pomyślałem, zysk byłby o wiele wiekszy. Właściciel pojawia się na forum może się udzieli w temacie.
Opublikowano
Jeszcze musisz doliczyc akcyze bo autko to nie PL. i tu juz wychodzi troszke wieksza cena suma sumarum to 04r bedzie za ponad 40tys zl i to gróbo raczej
Opublikowano

kolego -auto na handel czy dla siebie :?:

sprzedający troche przesadził z cena naprawy - no naprawa może ujdzie ale za czesci to mysle że dużo za mało , nawet jak bedziesz naprawiał na używkach to kasy ci nie starczy , a na pewno po niektóre czesci bedziesz musiał jechac do aso.

Opublikowano

Myślałem o aucie dla siebie. Jak widzę używki na allegro nie są wcale drogie ( chyba że Mpakiet)ale jako laik widzę tylko drobne uszkodzenia na fotkach, nie wiem co się głębiej kryje.

Cło opłacone.VAT opłacony, a jeszcze akcyza( ile mniejwięcej z opinią rzeczoznawcy?)

Opublikowano

jak jestes zainteresowany to bierz fachowca i jedzcie oglądac bo z fotek to nic nie widac a wygląda na podszykowanego

tylko obejrzenie na żywo zweryfikuje uszkodzenia

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Poskładane na sztukę żeby nie było widać uszkodzeń i nie straszyło. Jak pozdejmujesz zderzaki to się dowiesz dopiero co rozwalone. Za 8kzł zrobić to na gotowo z częściami? Części 2,5kzł? Co on policzył, zderzaki same? Bueheheheheh, zdjęć nawstawiał ale tylnej belki i podłogi w bagażniku nie, no bo po co. :duh:

To można naprawić taniej?! Czym kartonem i sznurkiem?

Opublikowano
Temat nieaktualny bo auto najprawdopodobniej się sprzedało- może pojawi się za jakis czas już na gotowo z odpowiednio wyzszą ceną.