Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

X5 E53 3.0d 2004 rok koledzy chce zainstalować system głośnomówiący poprzez blutothen kod też mam i telefon samsunga jak go zainstalować bo czytam różne tematy i nie moge zrozumieć ,zaznaczam że mam brak czytnika DVD ale myśle że to nie ma nic wspólnego z tym

Z góry dzięki za pomoc

• Moderatorzy
Opublikowano

Jaki masz bluetooth w aucie?

Jak nie wiesz to podaj vin.

Opublikowano

Vin: WBAFB71020LV42739

dzięki kruk na kogo jak na kogo ale na ciebie można liczyć

mam też telefon Nokie taki jak jest wejście w podłokietniku ale pasowało by zainstalować Samsunga bo z tego korzystam

• Moderatorzy
Opublikowano
Wg. vin nie masz telefonu :?:
Opublikowano
kolego nie wiem ktury numer ci podać mamgo przed sobą BLUETOOTH PASSKEY 1763, albo coś takiego VP3KAF - 14B409 - BA, a jak coś innego to powiedz co to ci podam
  • Moderatorzy
Opublikowano

Z fabryki wyszedł bez ale może ktoś dołożył.

Parujesz identycznie jak w E39.

1.Zapłon na pozycję 1

2. Wciskasz przycisk od parowania i trzymasz jakieś 2 sek (przycisk u mnie w podłokietniku)

3. Trzymając dalej przycisk zapłon na 2 (włącza się radio)

4. Po 2 sek puszczasz przycisk (radio przechodzi w stan parowania telefonu trzy diody się świecą)

5. W telefonie wyszukujesz urządzenie BMW coś tam

6. Łączysz się i podajesz kod (mój był w dokumentacji ale z tego co wiem jest też zapisany na module BT w bagażniku)

7. Później wyłączasz zapłon i przy następnym uruchomieniu telefon powinien się sam sparować z autem. Jeśli będzie się pytał czy połączyć w opcjach ustawiasz że ma się łączyć bez pytania.

Opublikowano

kurcze nie wiem czy u mnie nie jest problem że brakuje czytnika DVD i może tam coś przechodzi przez niego bo wczoraj tak właśnie prubowałem i tylko coś mi tam mówi pa angielsku ale nie mogą mi się pojawić na ekranie te trzy diody

Ale mimo wszystko dzięki Kruk

Opublikowano (edytowane)
kolego prubowałem i za chiny nie mogą mi się zaświecic te trzy diody, ale podejrzewam że to wina czytnika DVD ponieważ tam wystają dwa kabelki antenowe kture po złonczeniu pasują do siebie ale nie wiem czy mają być złączone czy gdzieś podłączone i mały zasilający tak że coś jest nie tak z tyłu Edytowane przez Norbert273
Opublikowano
kolego byłem u nich wgrywać softa do skrzyn. Szukam w Rzeszowie na tej ulicy reklamy z zakładem a tu gości wychodzi do mnie z laptopem z bloku i praca trwa w garażyku 2 na 4 a z reklamy z komputera wygląda firma bogata
Opublikowano
kolego byłem u nich wgrywać softa do skrzyn. Szukam w Rzeszowie na tej ulicy reklamy z zakładem a tu gości wychodzi do mnie z laptopem z bloku i praca trwa w garażyku 2 na 4 a z reklamy z komputera wygląda firma bogata

może firma bogata w wiedzę?

często takie wypasione budynki to głąby i naciągacze :D

Opublikowano
Witam ja mam problem taki, że mam sparowany telefon (samsung) wszystko pięknie rozmowy ale mogę odebrać tylko telefonem. Przycisk przy kierownicy ani na wyswietlaczu nie moge odebrac...