Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki wielkie za wspracie:) tak zrobię pojadę na diagnostykę i niech zobaczą co da się zrobić z tym wozem. Myślę że jeżeli tyle km zrobiłem to zrobię i więcej, może nie jest tak bardzo źle. Jeśli się czegoś dowiem to dam znać jak wygląda sytuacja u mnie. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A dla wszystkich, a szczególnie dla tych, którzy myślą, że na milion procent mają bezwypadkowe autka, bo podłużnice są proste itp.... wpiszcie na YouTube "bezwypadkowe 2w1" miłego oglądania :wink:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
A dla wszystkich, a szczególnie dla tych, którzy myślą, że na milion procent mają bezwypadkowe autka, bo podłużnice są proste itp.... wpiszcie na YouTube "bezwypadkowe 2w1" miłego oglądania :wink:

Polska i to normalne u nas, ale po co się martwić :mrgreen:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
Nie robiłbym tragedii - nie jest problem w tym, że auto jest bite - ważniejsze jest to by zostało dobrze zrobione i zrobione było ze stanu możliwego do zrobienia :) Mój szwagier kiedyś rozbił e36 w coupe - miał fantazję i zrobił z przodu auta krzyżówkę e36/e39 - a jak wystawił na allegro to auto zeszło prawie natychmiast, także głowa do góry - samochód to tylko maszyna i rzecz nabyta - trzymaj lepiej kciuki za wał by był wolny od wad ;]
Opublikowano

Dodam od siebie ze ktos juz z forum przerabial przod z przed lift. na po lift. nie pamietam kto pamietam ze bmw bylo srebne i wcale auto bylo nie bite.

Az tak duzo z tym roboty niema, a wystarczy jak lampy sa rozbite i blotniki powgniatane (zniszczone) i to juz jest podstawa zeby dac lampy i blotniki z po lifta.