Skocz do zawartości

e60 tylne lampy led chinskie jak poliftowe do przedlifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupiłem od kolegi takie właśnie lampy DEPO za jakieś śmieszne pieniądze, wyglądają ok, świecą ok.

Najlepsze w nich jest to, że nie potrzeba nic przerabiać, kombinować.

Jakość wykonania jest w porządku, nie parują, nie pękają (auto stoi na zewnątrz, ostatnio było -15).

Nie są identyczne jak ori bo: paski świecą zdecydowanie słabiej, stop jest tylko na jednej żarówce.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jest roznica tak jak pisałem ale moim zdaniem warto załozyc tym bardziej ze bez zadnych przerobek i za niewielkie pieniadze wiec porownanie kosztow iłatwosci załozenia z roznicą swiecenia jest nie wielka. mam takie załozone i swieca całkiem dobrze ale to tylko moje skromne zdanie. pozdro
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Mialem depo tyly w e60 i robiem porownanie z orginalem jesli chodzi o swiatlo to jest ok Natomiast nie sa tak dopasowane jak orginaly no niestety cos za cos
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam kupilem sobie tez depo do tylu niestety nie wiem czy jestem glupi czy poprostu nie jest to takie plug & play jak wszyscy pisza mianowicie szeroka wtyczka do lampy podlaczona pasuje ale przy lampie depo jest jeszcze jakas skrzynka domyslam sie ze to cos co emuluje zeby nie sypalo bledami od tego sa jakies 2 wtyczki ktore nie wiem kompletnie gdzie podpiac czy ktos kto montowal te lampy moze mi napisac jak to popodpinal ? przy wpietej samej szerokiej wtyczce lampy swieca lecz sypie bledy na idrive i nie swieca sie swiatla stopu i cofania. Pozdrawiam