Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam e60 m54 530i mam maly problem mam klimatronik i gdy ustawie dwa pokretla na najwyzsza temperature leci powietrze letnie

co moze byc przyczyna??

Opublikowano

A w ustawieniach nawiewów w i drivie masz nastawione na gorące powietrze ze środkowych nawiewów ?

Druga ewentualność to termostat , temperaturę osiąga i trzyma dobrą ?

Ex:

IX M60

F96 X6M Comp.

G05 X5 m50d

F90 M5 Comp. 780km

G01 X3 30i

F86 X6M 575km

F15 X5 25d

E71 X6 40d

E70 X5 4.8i

E61 535d

E31 850ci cudo:)

E53 X5 4.4i

E46 328ia

E39 540ia

E39 535i

E39 528i

i sporo innych ale już nie BMW 🙂

Opublikowano
Mam podobny problem. Przy wysokich minusach (np. -16) na trasie auto nie potrafi zagrzać. Gdy zatrzymam sie i postoje chwile, grzeje bez problemu. W miescie nie ma problemow z zagrzaniem. Gdy temperatura wynosi jakieś -4C nie ma problemów czy to w trasie czy mieście. Jak myslicie ? Termostat ? Czy coś innego ?
Why so serious... ?
Opublikowano

Witam wszystkich!

Ja miałem podobną sytuację, mianowicie w mieście w aucie jest gorąco a tylko wyjadę na autostradę to temp. spada... hmm aż tak szybko nie jeżdżę ! hahahah a temp. powietrza około 6 stopni... dziwna historia ponieważ ruszyłem pokrętłem góra - dół od nawiewu i się momentalnie poprawiło :?:

bynajmniej pozdrawiam wszystkich