Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

regulamin przeczytaj. Trzeba np.: dodać nr vin bo ze zdjęć to jak wróżenie z fusów ;)

a przepraszam jest VIN :)

Edytowane przez kriss123
Opublikowano

Popraw tytuł tematu i wklej do niego vin:

Numer podwozia WBABF71040EP45557

Kod typu BF71

Typ 323I (EUR)

Typoszereg E E36 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M52

Pojemność skokowa 2.50

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF KLEE/ANTHRAZIT (D6AT)

Data prod. 1996-10-07

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Poduszka powietrzna pasażera

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S498A KOPFSTUETZEN IM FOND Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne

S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE Wskaźnik temperatury zewn.

S668A RADIO BMW REVERSE RDS Radio BMW Reverse RDS

S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Masz garść informacji...:

Jak ją sprzedawałem poszła do handlarza na miesiąc, mooocno ją męczył bo kiedyś spotkałem go na siłowni. Potem auto poszło do jakieś laski z Międzychodu no i chyba długo się nie pobawiła bo auto ma zmieniony cały przód, zderzak, lampy, kierunki, grill z nerkami. Poza tym jak sprzedawałem auto miało nakulane grubo ponad 300tysi bo sam nią zrobiłem 50tys w ciągu dwóch lat.

W aucie były wstawiane oba błotniki z tyłu (reperaturki), auto gniło pod listwą na tylnym błotniku od str kierowcy (na łączeniu kilku blach), podłoga delikatnie leciała w jednym miejscu, akurat tego nie zdążyłem zrobić i poszła do żyda.

Z tego co widzę nowi właściciele zdążyli poprawić to czego ja nie zdążyłem, wymienili tylną rdzewiejącą klapę, wymienili kierownicę i odświeżyli felgi, poza tym coś z progami było robione, od str kierowcy z tyłu gniła pod korkiem do podnośnika.

To tyle ode mnie, autko jak było u mnie to o nie dbałem, wszelkie wykwity rudej były robione od razu ale paru miejsc nie da się wyleczyć przez co auto jest nie warte uwagi głównie ze względu na powypadkową przeszłość (dwukrotną). Jak sprzedawałem stan techniczny był bdb, wszystko co było do zrobienia zrobiłem :/

VIN: WBABF71040EP45557

jak ją kupiłem była zrobiona ale była po dzwonie, jedna podłużnica była lekko nadgięta no i chyba dostała też od strony kierowcy bo ciągle coś tam się działo z blachą ale robiłem na czas także w czasie sprzedaży była na zicher. później wziął ją handlarz, który ponoć ostro jej wciskał bo jak mi się chwalił 3 razy był na zbieżności tyłu zanim opchnął ją dalej do parki z Międzychodu :doh: :doh: tam jak widzę długo nie zabawiła i miała kolejnego dzwona a teraz chyba znowu jakiś handlarz się na nią pokusił. ja ją wtedy sprzedałem za 5800, do Międzychodu poszła za 6tysi a teraz tą cenę to ktoś z ch***a wziął...

To teraz zdecyduj...

Opublikowano
Loona ,o taka odpowiedz mi chodzilo ,trafiles w sedno tego czego oczekiwalem.to jest sens forum ,bardzo dziekuje za info.pozdrawiam