Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzieki za szybka odpowiedz.

Tylko czemu nic nie moge znalesc odnosnie jej np. do jakich modeli pasuje?

Opublikowano
Jeszcze jedno pytanie czy jak juz podlacze ta zmieniarke to ona odrazu bedzie widoczna (bede mogl korzystac), czy potrzebne bedzie jeszcze jakies kodowanie radia?
Opublikowano
Gdzie ta zmieniarka wchodzi??? Czy ktos moze wkleic zdjecie, bo wedlug vinu mam przygotowanie pod zmieniarke ale po lewej w bagazniku jest jakis pojemink a z prawej aku??? Jak wyjme pojemnik to mi sie wydaje ze tam malo miejsca na zmieniarke, i czy zmieniarka obsluguje mp3....???
Opublikowano
Daj znać jak założysz może też sie skuszę bo instalacja jest.

Zmieniarke bede montowal w weekend, napewno dam znac co i jak wyszlo.

Opublikowano
szkoda,że ją kupiłeś bo są takie boxy co się wpina w miejsce zmieniarki i mają wejścia usb itd zobacz http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd-xcarlink-bmw-e39-e46-x5-mini-i2813348661.html

tam możesz załadować pełno muzy i nie musisz wachlować płytami

Co do tego boxa to nie jestem pewien czy too dziala z E9X slyszalem ze nie.

Jak ktos ma to zamontowane w E9x byl bym wdzieczny za jakies info jak to dziala, zmieniarki trzymaja sie w mniej wiecej tych samych cenach tak wiec ze sprzedaza nie ma problemu.

Opublikowano
ja mam zmieniarkę oryginalną od nowości i mnie irytuje jak wolno zmienia płyty. W epoce mp3 to irytujące, niby na płytkach mam wypalone mp3 ale zmiana płyt mnie wkurza- mieli i mieli :mad2:
Opublikowano
szkoda,że ją kupiłeś bo są takie boxy co się wpina w miejsce zmieniarki i mają wejścia usb itd zobacz http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd-xcarlink-bmw-e39-e46-x5-mini-i2813348661.html

tam możesz załadować pełno muzy i nie musisz wachlować płytami

No i mialem racje wlasnie otrzymalem maila ze ten box nie bedzie wspolpracowal z E9x bo to juz sa inne sygnaly co kolwiek mial na mysli.

• Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)
Nie będzie współpracował bo zmieniarka w E9x jest podłączona pod MOST (światłowód) a nie pod xcarlink jak w starych autach... Edytowane przez prmax
Opublikowano
Czy to oznacza ze uzytkownicy E9x sa skazani na zmieniarki bo nawet jak podlacze playera na Aux w podlokietniku to i tak nie moge przezucac utworow z kierownicy, co dla mnie jest kompletnie bez sensu.
Opublikowano

Witam ponownie

Wlasnie podlaczylem zmieniarke wlozylem plyte zmieniarka zaczela sobie cos tam przezucac, siadam w aucie wlanczam radio i nie moge wlaczyc plyty bo nie widzi zmieniarki.

Jak wciskam audio gdzie jest opcja wyboru mam tylko radio cd i Aux.

Co mam z tym zrobic?

Opublikowano
Trzeba ja zakodowac.

Moze troche jasniej poprosze.

Nie jestem w tym temacie obeznany. Co dokladnie nalezy zrobic?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trzeba ja dodac do wyposazenia auta FA,potem zakodowac w module mask lub cappl,musisz dac CDC z nicht_aktiv na aktiv.

Jesli nie kodowales nigdy ncs'em daj komus kto to ogarnia.

Opublikowano
Trzeba ja dodac do wyposazenia auta FA,potem zakodowac w module mask lub cappl,musisz dac CDC z nicht_aktiv na aktiv.

Jesli nie kodowales nigdy ncs'em daj komus kto to ogarnia.

Powiedz mi lepiej co dokladnie potrzebuje, jakis link z instrukcja tego i bedzie git .

Nie takie zeczy sie robilo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po pierwsze interfejs.

Poczytaj tutaj jaki najlepiej kupic

viewforum.php?f=48

Potem zainstaluj inpa,ncs

Wszystko masz pod tym linkiem :cool2: