Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
aaa u mnie milimetr/dwa poza środkiem. Edytowane przez bavarian
freude am fahren / fuck downsizing
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A u mnie w e90/e60 i e87 nie ma jej wogóle :mrgreen: :mad2:
Opublikowano
Skróce dyskusję. U mnie jest idealnie na środku, co do milimetra. I chyba tyle w temacie.

aaa jaki masz model? czemu nie masz w opisie? może to nie BMW? :twisted:

freude am fahren / fuck downsizing
Opublikowano
Skróce dyskusję. U mnie jest idealnie na środku, co do milimetra. I chyba tyle w temacie.

Ale nie masz pewnie M5 e34 i nie wiesz, że w tej wersji torowej opcją był montaż żyroskopu we wskaźnik temperatury. Podczas pochylania auta w zakręcie pokazywała ona odchył . Czerwone pole ...jesteś w czarnej doopie, niebieskie... jedziesz jak babcia do kościoła.

Opublikowano
Gratuluję, udało ci się sponiewierać mnie jak psa :lol: wygrałeś i trafiłeś mnie w "mientkie" Rzeczywiście nie mam M5 bo to nie moja bajka. Zauważ też, że używałem słowa "u mnie" a aktualnie dotyczy to E39 525. Zastanawia mnie tylko co miałeś na myśli mówiąc o tej czarnej d...
Opublikowano

M5 to również nie moja bajka bo ja lubię auta przytulne...najlepiej jednoosobowe.

Co znaczy być w czarnej du... ?

A jeśli wejdziesz za szybko w zakręt (jak Robert Kubica na ostatnim rajdzie du Var) i wszystkie system krzyczą Houston mamy problem! to czego się spodziewasz?

Rączki skalada się na klatce piersiowej i się czeka gdzie wejdzie twarde...to jest czarna du...pa