Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moze ktos mnie oswieci jak dokladnie dziala podgrzewana tylna szyba w touringu po lifcie,czy dziala tylko ponizej pewnych temperatur bo narazie wlaczajac ja przy temperaturze 0+3 nie widze zadnej roznicy slychac przekaznik jak sie zalacza ale szyba wyglada tak jakby nie grzala,bezpiecznik raczej dobry czy moze tylko przy minusowych temperaturach grzeje mocniej,kolejny bubel wychodzi :mad2:
Marcin
Opublikowano
Ok dzieki,tez tak mysle ze musi dzialac niezaleznie od temperatury a u mnie lipa,wypelnilem przetarte sciezki,jeszcze sprawdze napiecie,gdzies na forum odgrzebalem starego kotleta i widze ze to czesty problem w turasach. :mad2:
Marcin
Opublikowano
ma grzać niezależnie od temperatury. Grzanie samo się wyłącza nie wiem czy po określonym czasie czy kiedy szyba jest sucha.

Właśnie się dziwię, że szyba ani oszroniona, ani zaparowana, a widzę po zapalonym włączniku że grzeje. Można to jakoś przestawić by się nie włączała za każdym uruchomieniem silnika? Mam na myśli szybę tylną.

Opublikowano
pierwsze słyszę żeby komuś to się samo włączało :shock:

No tak właśnie jest, odpala automatycznie przy uruchomieniu silnika i tylko tylna.

Opublikowano
W ncsie można ustawić ze szybą jest automatycznie włączana po uruchomieniu auta... Lusterka grzeja chyba zawsze nie wiem czy można to zmienić ... Tak samo można zmienić ustawienia climatronica aby włączał sie w danym trybie...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/