Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2006r i 68tyś przebiegu nie realne chyba że od dziadka który jeździł nim do kościoła :mad2:

Wlasnie to chetnie bym ustalil z pomoca kolegow z forum

Sam znam kilka osob, ktore maja benzyne i robia mniej niz 10 kkm na rok :duh:

Moze akurat sie trafilo auto z realnym malym przebiegiem, zuzycie srodka wyglada wlasnie na mniej niz 100 kkm :)

Opublikowano
2006r i 68tyś przebiegu nie realne chyba że od dziadka który jeździł nim do kościoła :mad2:

Wlasnie to chetnie bym ustalil z pomoca kolegow z forum

Sam znam kilka osob, ktore maja benzyne i robia mniej niz 10 kkm na rok :duh:

Moze akurat sie trafilo auto z realnym malym przebiegiem, zuzycie srodka wyglada wlasnie na mniej niz 100 kkm :)

Ni wierze w takie przebiegi BMW w DE autami się jeździ ,a nie stoją w garażach,Niemiec nie pozbywa sie auta z 60tys :mad2: przebiegu tylko z 200tyś ,albo dzwon lekki lub większy to zależy jak się trafi ,a ze nie po przedzierane części kokpitu i wnętrza to autostrady się kłaniają koniec i kropka.

Opublikowano
Bierz vin auta sprawdź w ASO i jedź obejrzeć wtedy będziesz pewien :wink:

ASO bez wlasciciela samochodu nie udzieli informacji nt auta...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak się postarasz to udzieli :mrgreen:

to następny polski paradoks.

ochrona danych osobowych licznika :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla mnie jeżeli faktycznie taki przebieg to raczej miasto. Zobacz kierownice i pedał hamulca z prawej strony jest wytarty. Ja w swojej poprzednie e90 miałem 210 tysi jak ją sprzedawałem kiera i pedały nie były w ogóle zużyte, tyle że u mnie 90% to trasa...
Krzysztof
Opublikowano

Kris1973, w sumie masz racje, a sprzedajacy twierdzi, ze jezdzil w trasie :mad2:

Czy w jakims systemie mozna sprawdzic ten przebieg :?: oprocz ASO oczywiscie :?:

Opublikowano

umów się z kolesiem w jakimś najbliższym aso bmw, na przetrzepanie samochodu + weryfikacja historii

ja tak zrobiłem, koleś przyjechał z grudziądza do bydgoszczy

chyba że jakoś historię bez dow rej sprawdzisz i nie będzie cie satysfakcjonować

co do ceny i przebiegu, po 6 latach staniał o 3/4 ? przebieg też minimalny, nikt raczej prezentów nie robi

Opublikowano
A najlepiej zrób tak to sie okaże jaki ma faktycznie przebieg zadzwoń do ASO i przelej im pieniądz ,powiedz że gość podjedzie autem do zweryfikować przegląd przed kupnem,takaż ty nie musisz jeździć i oglądać auta , oczywiście jak się zgodzi sprzedający,a jak się nie zgodzi to masz odpowiedz na swoje pytanie .. :norty:
Opublikowano
umów się z kolesiem w jakimś najbliższym aso bmw, na przetrzepanie samochodu + weryfikacja historii

ja tak zrobiłem, koleś przyjechał z grudziądza do bydgoszczy

chyba że jakoś historię bez dow rej sprawdzisz i nie będzie cie satysfakcjonować

co do ceny i przebiegu, po 6 latach staniał o 3/4 ? przebieg też minimalny, nikt raczej prezentów nie robi

zaraz mikołaj to kto wie :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tymi cenami to trochę przesadzacie. Ciężko jest sprzedać auto i jeżeli komuś zależy na sprzedaż, co nie znaczy że chce komuś wcisnąć złom jeżeli auto jeździ już jakiś czas w Polsce, to musi obniżyć cenę bo takie są ceny na portalach aukcyjnych. Handlarzyki złomem dyktują obecnie ceny. Ktoś kto się zna i szuka auta jest w stanie zapłacić więcej ale takich jest znikomy procent. Jak nie ma się znajomości w ASO to bez dowodu rejestracyjnego nie wydrukują historii serwisowej. Takie rzeczy tylko może otrzymać właściciel auta. Nie wiem z czym to jest związane bo żadnych danych poprzednich właścicieli tam nie ma, nawet danych serwisu oprócz kodu też nie ma. Sam ostatnio dostałem kwity do ręki za free będąc na akcji wymiany cewek zapłonowych ale przebieg i tak znałem od znajomego z ASO już przed zakupem :D
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak. Tu na forum wszyscy piszą co i jak, wiedzą jaki jest rynek i że większość samochodów to złom, ale potencjalni nabywcy tylko w tym złomie upatrują przyszłego samochodu. Porządne auta w ogóle nie są rozpatrywane i brane pod uwagę. Polacy to taki naród, że wyżej srają niż dupę mają więc tak też szukają auta. Widać to w tym dziale wyraźnie. Praktycznie każdy założyciel tematu to typowy polski nabywca. Jak ktoś ma porządny samochód to i tak musi zejść do ceny złomu żeby go sprzedać. Taka jest polska rzeczywistość.
Opublikowano
Auto jest z Francji. Druga sprawa to taka, ze data produkcji to 2005 :)

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie mówię, że przebieg cofany, ale zużycie środka zależy od zbyt wielu kwestii. Mam E91 z przebiegiem ponad 140 tys km a wnętrze wygląda dużo lepiej. Nie ma tu reguły, zresztą jesteśmy w Polsce przyzwyczajeni do większego zużycia niż wskazuje przebieg, bo te przebiegi w rzeczywistości są dużo wyższe niż podawane.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widzę, że nie interesuje Cię wyposażenie z jakim wyjechał, skąd pochodzi i jaka jest data produkcji :roll:

Gdzie jest sfinks311? :wink:

Chcesz sprawdzić przebieg to dzwoń do kilku aso, zagadaj, że masz dylemat czy masz kupić, powiedz jaki jest przebieg i ktoś w końcu powie, kiedy był ostatnio w aso.

Numer podwozia WBAVB31020VB69083

Kod typu VB31

Typ 330I OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N52

Pojemność skokowa 3.00

Moc 190

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF/LEDER CITRUS/ANTHRAZIT (FFAT)

Data prod. 2005-12-16

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2BGA LM RAEDER DOPPELSP.161/MISCHB. Obr. BMW, st. le. podw. spr. 161

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S4ACA EDELHOLZAUSF. PAPPEL MASER Wer. dr. szlach. topolowy rys. słojów

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS System nawigacji Business

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatyczne ryglowanie prz ruszaniu

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S497A MITTELARMLEHNE IM FOND Podłokietnik środkowy na kanapie

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.