Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam bmw z 2000 e46 318i coupe i chcialem sie zapytac jakie lampy angel eyes kupic aby byl najlepszy efekt? chodzi mi glownie o to aby swiatla swiecily na bialo no i aby ladnie wygladalo, uprzedzam ze jestem strasznie ciemny w tym wiec moze nie ktore pytania zabrzmia glupio . Chodzi mi o cos takiego http://allegro.pl/lampy-bmw-e46-2d-98-03-angel-eyes-ccfl-coupe-b-i2783763171.html czy takie cos nadaje sie ? I mam pytanie co to znaczy CCFL ? I czy jest cos lepszego lub innego niz ccfl ? Bo rozumiem ze ccfl to jest to czym jest owinieta lampa i czym sie rozni ? No i jezeli zamontowalbym te lampy z tej aukcji ktora podalem wyzej jak by to sie prezentowalo ? Moze jest ktos na forum kto ma zamontowane takie cos i moglby wstawic jedno, dwa zdjecia? Bylbym ogromnie wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Chciałbym takie ringi właśnie i mam pytanie :) Musze kupować całe reflektory za 1tys zl czy wystarczą same ringi? Ewentualnie gdzie mialbym sprzedac lampy te które wymienie? Interesują mnie też Diody na tył :) I w ogóle to mam takie pytanie czy opłaca się inwestować w takie bajery w BMW E46 z listopada 99 rocznika?