Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym podłaczyć sobie lampy w klepie żeby świeciły się razem z tylnymi światłami, tak jak jest w E46 po lifcie.

Macie jakieś pomysły jak to zrobić najłatwiej i najskuteczniej?

Opublikowano

ja mam z obu stron przeciwmgielne :shock: a mam przedlifta...

I rzeba dolozyc w klape dodatkowe gniazda zarowek i co z przeciwmgielnym ?

Programowanie/Obróbka CNC - Fanuc/Sinumerik/Heidenhain
Opublikowano

Tak. Po wlaczeniu przeciwmgielnych po obu stronach w klapie sie swieca ... Skoro piszesz ze przedlifty maja tylko z jednej strony to juz nie wiem...

A dokladnie mam przedlifta 03.2000r tourning.

Programowanie/Obróbka CNC - Fanuc/Sinumerik/Heidenhain
Opublikowano
no tak wywnioskowałem bo nie widziałem jeszcze przedlifta który ma oba światła :) sam bym wolał mieć dwa :) to masz łatwiejszą sprawe bo chyba tylko kodowanie cię czeka. Lub jak jestes majsterkowicz to pociągniesz sobie sygnal pozycyjnych do tych przeciwmgielnych i juz. Tylko chyba trzeba zastosować diode żeby potem jak zapalisz przeciwmgielne nie zaczeły się mocniej palić normalne pozycyjne.
szukam
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Zakodowac NCSem.

Witam wszystkich To mój pierwszy post na bmw-klub , własnie tu bo temat najbardziej odpowiadajacy mojemu pytaniu.

Dokladnie ten temat wałkuje od kilku dni.

Dokupilem wkład prwej lampy klapy czyli swiatło cofania + przeciwmgielne ( od anglika) i chcałbym żeby przeciwmgielne swieciły symetrycznie jako pozycje tak jak w polifcie.

?........zakodowac NCSem ok tylko czy ktoś z kolegów może mi podpowiedzieć które funkcje trzeba właczyc

( domyslam sie ze w module LZS )