Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy, zamiarzam obszyc kompletnie od 0-ra moja e36 fotele, boczki, kierownica mieszki ;) siedzenia sa w oplakanym stanie zrobie zdjecia na pewno wstawie pokaze Wam zaraz po kupnie i "po zrobieniu" na wiosne ;) Macie moze sprawdzony rzecz jasna jak by sie dalo w miare tani punkt ze sie tak wyraze tapicerski gdzie zrobia to porzadnie i na lata... Jestem z Płocka sa w Płocku 3 zaklady tapicerskie no i JAVA we Wloclawku :) ale do nich az sie boje telefon wykonac zeby mnie nie zabili cena na dzien dobry; jeszcze do nich nie dzwonilem zbieram sie z tym jutro ale moze ktos gdzies juz robil cos podobnego i wie ze bedzie ok. ??
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem czy orientujesz się w pełni ile kosztuje obszycie... Koszty takich zabiegów są jednak spore i ja osobiście decydowałbym się na nie w przypadku klasyków a nie e36.
Opublikowano
Może zrobisz sobie wyjazd na mazury połączony z obszyciem? :)

Sam osobiście nie robiłem, ale sporo osób poleca, no i ceny na tle konkurencji są atrakcyjne.

http://www.skanleder.boo.pl/

Oecnie jestem za granica w pracy i bede dopiero 21go w domu i niestety narazie nie znajde czasu zeby podjechac ale jak bede w PL na pewno zadzwonie do nich, zorjentuje sie jak ceny itp. moze podjade w tym nie ma problemu z tym ze jeszcze termin ... najlepiej jak jest cieplo ;) namiot itp. a bmw wtedy do pracy :) ale dzieki za link pomyslimy :cool2:

Opublikowano
Nie wiem czy orientujesz się w pełni ile kosztuje obszycie... Koszty takich zabiegów są jednak spore i ja osobiście decydowałbym się na nie w przypadku klasyków a nie e36.

nastepny "kolega" odzywajacy sie nie w tym temacie o ktory sie prosi .... doskonale wiem ile kosztuej i peniadze nie sa problemem a jakosc a dla Twojej wiadomosci kosz to od 4,5 do 7miu tys. za wnetrze. oczywiscie skora

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Około 100 km od Warszawy znam jednego tapicera, którego można polecić:

Sowa Wojciech. Tapicerstwo

08-300 Czerwonka, 18 a

Tel.: 25 781 14 72 (nie wiem czy dalej aktualny)

Znajomi robili u niego wiele kanap do motocykli i byli bardzo zadowoleni. Sam widziałem kiedyś zrobioną przez niego tapicerkę skórzaną w E36 Coupe i robiła bardzo pozytywne wrażenie.

Kupię komplet felg styling 270