Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Posiadam w aucie radio na kasety, chce wymienić na cd oryginalne. Moja e46 jest z 2000 roku i tu kieruje pytanko, czy kazde radio bedzie pasowalo? po fl tez? pozdrawiam Edytowane przez mayday4
Opublikowano

o.k. więc jedynie tu chodzi jak coś o kostke, mechanicznie wejdzie w otwór bez problemów?

a kostka zapewne jak coś nie tania:-)

Patrze na allegro wystawione są same po fl., przed nie znalazłem żadnego, przed fl nie było cd w e46?

Opublikowano
Wpisałem radio wyskoczyły tylko moje tematy, wiec lipa. Powracając do tematu dla wszystkich którzy mają podobne pytanie odp. brzmi Tak radio będzie pasowało jedynie wtyk anteny bedzie trzeba zmienic?
Opublikowano

Zmieniałem jakiś czas temu mojego kaseciaka w e46 przed liftem na CD z 2003 roku wymontowane z po liftingowej wersji. Nie trzeba dokupować żadnych przejściówek do anteny wystarczy odkręcić metalową klapkę w jednym i drugim radyjku i przełożyć końcówki antenowe . Nie są wlutowane w płytę główną tylko wciśnięte w taka kostkę z pinami.

Dosłownie 5 minut roboty.