Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Z góry uprzedzam że jestem świeży i przeszukiwałem to forum, ale nie znalazłem żadnej pomocy dla mojego problemu. Mam nawigacje Business z jednym czytnikiem DVD z przodu w konsoli (rok 2004). Chciałbym sie dowiedziec czy jest możliwość aby aktualizowac firmaware nawigacji aby czytała płyty z muzyką mp3? Jezeli tak to w jaki sposób?

Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc :)

Opublikowano
Można to odkodować, nie trzeba robić update softu, zapraszam do jednego z oddziałów. Link w podpisie.
Opublikowano
Jeszcze jedno pytanko :). Gdybym udał się do serwisu BMW na aktualizację oprogramowania samochodu, to nowsza wersja softu załatwiłaby sprawę?
Opublikowano
Nie koniecznie, MP3 jest funkcją a nie dodatkiem po update. Ale spróbować możesz :-)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W niektórych przypadkach a w szczególności 2004r konieczne jest update do mp3. Nie wystarczy zabawa z NCsem
Opublikowano
Tak, ale wszystko zależy od softu jaki jest w środku a nie od roku auta, bo auto mogło mieć update softów w serwisie jak jeszcze było na gwarancji.