Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy podgrzewanie przedniej szyby oprócz nadmuchu jest również elektryczne? (tak jak szyba tylna?) Jak to na prawdę działa? Włącza się razem z podgrzewaniem tylnej czy guzikiem podgrzewania przedniej na panelu klimy?- wtedy nadmuch się przełącza na przednia szybę.

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
Opublikowano
Czyżby 1 miały podgrzewaną elektrycznie szybę, brakuje mi tego w e90, to jakaś opcja była?
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Podgrzewana szyba tak jak tylna miałaby paski .Z tego co wiem to tylko FORD ma taki patent ale w tej kwestii mogę się mylić :D

Miałem taką w Focusie kiedyś ,kiedyś ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Żeby było podgrzewanie elektryczne wcale nie muszą być paski tak jak z tyłu. Widziałem podgrzewaną szybę która miała wtopioną taką siateczkę, której praktycznie nie było widać - dopiero w powiększeniu można było zobaczyć. Ale jak przyjdą pierwsze mrozy to się przekonam co i jak :)

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
Opublikowano

tez mnie to wlasnie zastanawia, a ze mrozu jeszcze mocnego nie uswiadczylem to nie mialem jak sprawdzic czy to tylko nadmuch czy rowniez podgrzewanie elektryczne samej szyby :)

a przy okazji zapytam czy jesli mam na panelu climatronica ten przycisk to znaczy, ze ta opcja jest? czy jest to jakos zapisane w kodach wyposazenia? (bo nie znalazlem u siebie)

Co mnie jeszcze nurtuje odnosnie przedniej szyby, to, ze moja wyglada jakby byla piaskowana, tzn nie jest idealnie przezroczysta tylko posiad takie jakby malutkie ryski na calej powierzchni. Tez tak macie? jest to jakby przyciemnienie? w zadnym aucie sie nie spotkalem z czyms takim

Opublikowano
Bmw nie ma podgrzewania przedniej szyby to jest tylko nadmuch . Mozliwe ze mialy jakies topowe wersje takie rzeczy ,lecz w jedynce nie bylo tego na sto procent.

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118