Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem kupic nowe felgi do mojego bandziora ale szczerze mowiac nie mam pojecia czy sie zmieszcza, obecnie mam 18" front 225 rear 255...

Myslalem o zakupie felg o wymiarach : front 245 35 20" rear 285 30 20" ... Domyslam sie, ze bede musial zalozyc dystanse ale czy to wystarczy by je wpasowac?

Dodam, ze auto mam na oryginalnym zawieszeniu , nie jest obnizana.

Dziekuje za pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano
Nie wiemy do jakiego auta. bo piszesz w dziale e46 a masz w podpisie e36.a nie wiem czy w kazdym e46 odsadzenie et bylo takie samo, oraz nie podales jakie et maja felgi.
Opublikowano

na pewno będzie wyglądał jak wóz drabiniasty - ale z tego pewnie zdajesz sobie sprawę i to akceptujesz, a jak obniżysz to będzie ocierał albo o nadkole albo wewnątrz,

chyba ze chcesz załadować dystanse tak jak piszesz, nie obniżać i uzyskać efekt monsertrucka

reasumując - jeśli dobrze obliczysz et, tak żeby były na tyle schowane ale tez nie za mocno żebyś ruszył to powinny wejść

ja się sugerowałem tym że dział e46 i zdjęciem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uważacie, że 285 na tyle wejdzie do compacta? Dodatkowo felgi są zapewne od większej beemki i mają et rzędu 24-30, więc dystanse to raczej nie najlepszy pomysł.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
jeśli jest nieobniżony a komuś odpowiada to że koło wystaje 5 cm za nadkole a prześwit jest taki że puszkę od coli w pionie włożysz to czemu nie