Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nawet jeśli poflotówka, to stosunkowo młode auto i powinna być dostępna praktycznie pełna historia, włącznie z ewentualnymi naprawami blacharskimi (chyba że była walnięta i sprzedana w tej postaci). Wg mnie lepsza poflotówka niż np włoska "pokomornikówka" ze skarbówki- oglądałem takie wynalazki- stały po 3 lata na parkingu, niby bezwypadek ale dookoła trzeba lakierowac bo kazdy element zagiety/ryśnięty, jeden kluczyk, zero książek itp itd
Opublikowano

Tak pewnie być powinno ale serwis BMW niechętnie dzieli się wiedzą.

Ostatni wpis w książce serwisowej to 2009.04.21 przy stanie 119kkm potem czarna dziura i przebieg 159kkm w roku 2011 przy wyrejestrowywaniu z Belgii. Koleś pisze, że ma auto od 6 miesięcy. Czyli pozostaje 6 miesięcy na klepanie ;)

Opublikowano
Widziałem to auto na żywo. To, że malowane to mały pikuś, główny feler to nabijany nowy nr nadwozia(taka alu tabliczka zamiast oryginalnego Vinu), stary kielich pękł na pół.
Opublikowano

się wierzyć nie chce po prostu :mad2:

najlepiej byłoby zrobić taką mała forumową wyszukiwarkę, wbijasz VIN i jeśli był to temat omawiany na forum to już wiesz co i jak.