Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jakieś opinie o tym autku? wersja taka sobie, niby wszystko co potrzebne jest. Proszę o spostrzeżenia. Oglądałem już kilka "tańszych" i powiem szczerze, że bardzo ciężko znaleźć e60 z początkowych lat produkcji, przy którym nie było nadmiernie kombinowane

http://moto.allegro.pl/bmw-e60-525d-530d-od-wlasciciela-serwisowane-i2775449738.html

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S442A GETRAENKEHALTER Uchwyt do napojów

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S588A LM RAEDER STERNSPEICHE 115 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 115

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS System nawigacji Business

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

P7RNA DRIVERPACKAGE Zestaw kierowcy

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Edytowane przez dexx
Opublikowano
koledzy nikt się nie wypowie? auto w normalnej cenie to nie ma po czym pojechać? podzielcie się jakimiś spostrzeżeniami, mam kolo 200km do goscia, na pewno pojade z kompem i miernikiem (chociaz tak naprawde to interesuja mnie progi, podluznice i dach, juz zwatpilem ze nielakierowana znajde),alemimo wszystko moze rzuci sie Wam cos w oczy w zdjeciach i opisie
Opublikowano

Ze zdjęć i z opisu wygląda ok. Sprzdający wydaje się znać na bmw a to już dobry znak.

Musisz jechać i obejrzeć bo raczej nikt tu nic nie wywróży. Kupisz, dorzucisz skórzane fotele i będzie git :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Brakuje dość istotnej części rozkodowanego vin-u.

Numer podwozia WBANC51060B131248

Kod typu NC51

Typ 525D (EUR)

Typoszereg E E60 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M57/TU

Pojemność skokowa 2.50

Moc 130

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF EDWARD/ANTHRAZIT (ABAT)

Data prod. 2004-05-19

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Taa, dołożę skórzane fotele i później mi go ktoś objedzie na forum że pewnie po powodzi bo się ze specyfikacją Vin nie zgadza :) a teraz wygląda wszystko wg danych. Dzwoniłem do gościa, mówił że lakierowane było bodajże maska i błotniki plus cienie na drzwiach, ale podłużnice czyste, pas przedni czysty i ori, progi, słupki itp czyste i nie wie co dokładnie było w aucie, ale prawdopodobnie jakaś pierdoła bo nawet jedna lampa ma uchwyt klejony więc raczej w ścianę nie wjechało ani pociąg po niej nie skakał:)

I ciekawostka- pierwszym wł w kraju przez kilka lat był niejaki Pan Olszowiec- brat czy tam kuzyn dealera z Poznania, takze auto było obsługiwane solidnie, tyle, że bez faktur z aso. Kto prowadzi firme wie, że ma to sens :D. Najciekawsze, że przez najbliższe 2 tyg bedzie w lublinie w jakiejś delegacji, czyli nie musze zapie*dalac tylko auto bede mial do przetrzepania na miejscu. Dam znać jak wyjdą oględziny. Aha, i mały gratis: auto objeżdża 530d w skutek małego wirusa na 231km i 500nm :)

Opublikowano

Tylko żeby te plusy nie przysłoniły ci minusów. Jak mawiał klasyk :D

też szukam i historii nasłuchałem się różnych. Między innymi, że autem jeździł burmistrz jakiegoś tam miasta w DE, a że miał też służbowe to tym mało jeździł. :)

a ten przebieg ostatni w ASO to kiedy był ?

Po numerze tel. widać że gościu trochę handluje, głownie motorami ale też miał lexusa i e90 do sprzedania.

Opublikowano
Faktycznie cena inna o 400zł, jedno ogłoszenie się już kończy więc mniej "na podpuche" zostawił tym razem, bo jak wspomniałem o cenie to od razu powiedział że 40tys do wzięcia i poniżej tej ceny nie gada bo najwyżej da babie żeby zdzierała krawężniki :). Przynajmniej nie wachluje cenami jak niektórzy, raz 48, raz 53, tylko konsekwentnie w dół zjeżdża. też googlowałem jego nr i mówił, że sporo miał motocykli bo zmienia średnio dwa razy w roku, jego brat podobno też jeździ i przewalają tymi sprzętami. Nie miał e90 tylko e46 żony, podobno niezła igła była i poszła za 20tys w sierpniu!!! przedliftowa!. teraz kupił nowe x5, baba inną e46 jeżdzi i też do sprzedania podobno bo kupiona na chwilę była i nowe x1 się szykuje, także klient generalnie siedzi w bmw dość mocno. Wydaje się, że nic typ nie ściemnia, mówi jak jest, zgadza się na kompa, serwis itp. No nic, w weekend oględziny, wszystko się okaże. ostatni przebieg w aso chyba w 2010 albo 2009 ale nie żadna czynność serwisowa, po prostu jakaś adnotacja (zamówienie części czy coś w tym stylu- znajomy sprawdzał) później jakieś faktury z innego serwisu z wpisanym przebiegiem także tu raczej się nic nie doszukam. A odnośnie poprzedniego właściciela to będzie w karcie pojazdu wpisany z adresem, więc weryfikacja bezproblemowa