Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam BMW 530d e60 2003 r.(sauto sprowadzone z niemiec) Sciaglem pliki z forum viewtopic.php?f=91&t=170762 poczym postepowalem krok po kroku. Sciaglem program polecany na forum i nim nagralem na probe dwie dvd. Jedna jako obraz druga wrzucilem oba pliki zeby zobaczyc ktory i czy w ogole zadziala. Po wlozeniu dvd do czytnika przy uruchomionym samochodzie stojac na parkingu odczekalem jak pisalo w temacie 5 min I NIC. Problem drugi powstal poniewaz nie moge wyciagnac dvd z czytnik kiedy naciskam 'eject" nie reaguje. Zostawilem dvd w srodku odtwarzacza i udalem sie do domu. Czy ktos moze pomoc w rozwiazaniu problemu?

Pozdrawiam

Opublikowano

Mapa działa oczywiście :D więc pewnie źle nagrałeś i tyle .I toma być obraz a nie jakieś pliki

:mad2: :mad2:

Płyty muszą być dobre np. Verbatim,Sony i nagrywasz najwolniej jak się da

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
No trzeba bedzie chirurgiczne wyciągać... :D zaprasza na nasz izbę przyjęć ...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Piszę kolejnego posta ponieważ cd wyszła z napędu. Nie poddałem się posiadam wszystkie 3 dvd nagrane na płytach verbatim. Włożyłem do napędu zostawiłem na jeden dzień, kolejnego dnia navi przez chwile działa po czym nie mogłem wprowadzić nazwy miasta lub wybrać państwa i znowu nie działa. Jakieś rady ktoś wie co może być przyczyną? Nie wiem mam poczekać na parkingu 10-15 min na włączonym lub wyłączonym silniku lub w jakiejś kolejności wrzuci te dvd?