Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od kiedy kupiłem moje e46 zastanawiam sie czy ma fabryczne zabezpieczenia anty-włamaniowe.

Przy zamykaniu nie wydaje zadnego odgłosu prucz silownikow centralnego, natomias swiatla daja znac tylko o otwarciu samochodu a nie zamknieciu.

Czy to normlane ze niema alarmu?

Opublikowano
Jeśli w salonie zamówiono auto bez alarmu, to jego brak jest siłą rzeczy normalny.
Opublikowano

Czy wprzez VIN sprawdze stan wyposażenia?

Jesli go niema czy mozna ustawic dzwiek przy zamykaniu/otwieraniu drzwi oraz sygnał kierunkowskazami?

Opublikowano
Przez vin pewnie ze tak ale prosciej: czy w srodku przy lusterku lub w podsufitce miga ci jakaś czerwona lampka??Jak nie to nie masz alarmu i tyle
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Jesli go niema czy mozna ustawic dzwiek przy zamykaniu/otwieraniu drzwi oraz sygnał kierunkowskazami?

Dźwięk nie, kierunki tak.

Opublikowano
Przez vin pewnie ze tak ale prosciej: czy w srodku przy lusterku lub w podsufitce miga ci jakaś czerwona lampka??Jak nie to nie masz alarmu i tyle

no nic mi nie miga

Dźwięk nie, kierunki tak.

kierunki poprzez wpiecie sie do kompa? czy jest jakis inny sposób?

Opublikowano
Witam dołącze się do was,w mojej E46 tylko mam zamykanie centralne poprzez przekrecenie kluczykiem w drzwiach,czerwona kontrolka koło światełko przy lusterku świeci cały czas.czy można podto podpiąć jakiś inny alarm??
Opublikowano
Rozumiem alarm "TYTAN" jest on gdzieś na allegro bo nie mogłem go znaleść,da rade go samemu zamontować czy trzeba z tym iść do specjalisty??