Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pytanie jak w tytule. Mam ładne felgi i nie chciałbym ich stracić :)

Czy długość ma znaczenie? Jest pełno śrub do kupienia, ale nie mam pojęcia jaka będzie pasować do e90.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Też mam ori bo raz w samochodzi innej marki już rozwaliłem końcówkę na klucz i przynajmniej wiedziałem że jak pojade do salonu do kupie po numerze podobną i odkręce koło a przy tańszych z allegro to nie wiem czy w przypadku takiej usterki jak moja dobierzesz szybko drugą nakładkę.
Opublikowano

No ok, ale z tymi oryginalnymi boli mnie to, ze są powtarzalne.

Mimo wszystko dzięki za odpowiedzi. Przemyślę sprawę. Teraz mam felgi bez zabezpieczenia, były drogie i trochę stresuję się w tym złodziejskim kraju, że je stracę.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Niektórzy stosują taki patent że mają na raz założone dwa komplety śrub zabezpieczających (dwie śruby na każdym kole wymagające specjalnej nakładki na klucz). To zawsze coś. Z drugiej strony jak kiedyś pojechałem do serwisu i powiedziałem że nie mam tej nakładki na śruby to tylko się uśmiechnęli i powiedzieli że nie ma problemu bo mają "uniwersalne" :shock: i bez problemu zdejmą koła
Opublikowano
Z tymi nakładkami universalnymi to trochę lipa, aso po prostu ma komplet nakładek w e91 chyba jest 30 lub 40 różnych śrób :roll: Doam tylko że po numerze vin nie można odgadnąć śuby zabezpieczającej :8)
Pozdrawiam, Daniel