Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugi z interesujacych mnie 325i.

325i

VIN: WBAVB11000KT57460

Samochod od uzytkownika forum subaru, na ktorym rowniez oglosil chec sprzedazy. Odbieram to jako zalete, poniewaz kolegom kota w worku nie chcialby wcisnac. Na plus sa dwa komplety kol. Szkoda ze ma business nawi ale wazne, ze jest :)

Opublikowano

Dane pojazdu

Wartość

Numer podwozia WBAVB11000KT57460

Kod typu VB11

Typ 325I OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N52

Pojemność skokowa 2.50

Moc 160

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor MONACOBLAU METALLIC (A35)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2005-07-21

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2BGA LM RAEDER DOPPELSP.161/MISCHB. Obr. BMW, st. le. podw. spr. 161

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S4ACA EDELHOLZAUSF. PAPPEL MASER Wer. dr. szlach. topolowy rys. słojów

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS System nawigacji Business

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S497A MITTELARMLEHNE IM FOND Podłokietnik środkowy na kanapie

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe gdzie zgubił uszczelke zderzaka pod maską?? :)

Mozesz mi wierzyć, ze ona raczej sama nie odpada :mad2:

A tylnej klapy zapomnieli chyba od dołu polakierowac, bo stwierdzieli, ze czarny to prawie jak granatowy, albo nie umieli zrobić jej w macie wiec tak zostawili :mad2: (slady odkręcania na śrubach) Spasowanie przodu także pozostawia wiele do życzenia.

Na plus tylko to, że gość albo nie wie co ma, albo po prostu juz na zdjęciach przedstawia rzeczywist stan auta i niczego nie ukrywa. Powiem szczerze ze mając takie niedociągniecia na aucie nie zrobiłbym takich zdjęć:)

Edytowane przez Bronx_l
Opublikowano
No jeździ Subaru dodatkowo to pewnie wie co ma :cool2: a poza tym tych fotek to jest tylko co kot napłakał więc tym bardziej jest świadomy :mad2:

Mój szwagier jeździ Subaru, organizuje Spoty, zloty itp. Założył nawet dwa kluby poświęcone motoryzacji a w temacie mechaniki i blacharki jest kompletnie zielony i nie ma o tym pojęcia:) Wiec z tą wiedza, moze byc różnie:)

Opublikowano

W takim razie źle Cie zrozumiałem:)

Powiem szczerze, ze jesli komuś szkoda 29zł (tyle kosztuje w ASO) na uszczelke zderzaka to boje sie zastanawiac na co jeszcze pożałował pieniędzy użytkując samochód

Opublikowano
Już nawet 35 lat temu w jednym z odcinków "Czterdziestolatka" antypicownik z giełdy samochodowej powiedział - nie ma dobrych samochodów. Widocznie to jakaś nasza narodowa przypadłość :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
się czepiacie uszczelki, szybkie auto mogło zwiać podczas jazdy ... :norty: A co do klapy to pewnie wymienił i pomalowali tylko na zewnątrz żeby się nie bawić z matowym lakierem czyli naprawa w wersji budżet
Krzysztof
Opublikowano
@Bronx_l

Cos nie chce mi wyslac do ciebie PW, chetnie obejrzalbym zdjecia tej e82 z opisu. Moglbys sie ze mna skontaktowac mailowo?

Sprawdz skrzynke posłałem Ci wiadomość:)

A swoją drogą to chyba jeszcze sam nie wiesz czego szukasz bo e90 a e82 to zupełnie inne samochody:)

Opublikowano

I tu jest wlasnie problem :) serce walczy z rozumem. Z jednej strony moglbym kupic oszczednego diesla do przemieszczania sie po miescie, z drugiej stac mnie na 2,5-3 litrowa benzynke, ktora sprawi duzo frajdy z jazdy i ktora nie musi pomiescic 5 osob.

Ta e82 wyglada bardzo ladnie i byloby chyba kompromisem pomiedzy tymi wyborami, ciekawe tylko czy nie jest to zbyt maly samochod dla faceta prawie dwumetrowego.

Opublikowano
Dla mnie osobiście e82 wygląda świetnie a jej linia przypomina mi moje pierwsze BMW e30 coupe. Sam teraz stałem przed podobnym wyborem i kupiłem e87 bo po prostu potrzebowałem tylnych drzwi i bagażnika.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam na sprzedaż pewne e90 330i 2005r ale 10 tys drożej od tych igieł które wkleiłeś... ma za to wszystkie uszczelki i polakierowaną tylna klapę :mrgreen:
Opublikowano
10 tys drozej ma tez na sprzedaz kolega frack swoja naprawde ladna 325i. Cena wciaz osiagalna, ale trzeba znac umiar :) 50 tysiecy na pierwsze wlasne (a nie tatusiowe) auto chyba wystarczy :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
10 tys drozej ma tez na sprzedaz kolega frack swoja naprawde ladna 325i. Cena wciaz osiagalna, ale trzeba znac umiar :) 50 tysiecy na pierwsze wlasne (a nie tatusiowe) auto chyba wystarczy :)

To kup lepiej od kolegi frack, 10tys przy taj klasie auta to i tak szybko wydasz jak wdepniesz na minę a jak na razie jesteś na tej właśnie drodze... umiar tutaj nie ma nic do rzeczy, ale nic, szukaj ,nie jest powiedziane że nie znajdziesz. :norty:

Opublikowano
Ja mam na sprzedaż pewne e90 330i 2005r ale 10 tys drożej od tych igieł które wkleiłeś... ma za to wszystkie uszczelki i polakierowaną tylna klapę :mrgreen:

Gdyby nie za mały budżet to kto wie..., oglądałem to auto, jak masz odpowiednią sumę i dopuszczasz mocniejszy silnik, to wrócisz autem do domu, to prawdziwa cerówa (a nie tam igła).

Ja wybrałem starszą siostrę :lol: i jestem megazadowolony.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gdyby nie za mały budżet to kto wie..., oglądałem to auto, jak masz odpowiednią sumę i dopuszczasz mocniejszy silnik, to wrócisz autem do domu, to prawdziwa cerówa (a nie tam igła).

Ja wybrałem starszą siostrę :lol: i jestem megazadowolony.

Witam Alfistę :D tak szczerze to gdybyś tu opisał auto które u mnie kupiłeś , przebieg transakcji i auta które u mnie widziałeś to jak myślisz jaki procent forumowiczów by w to uwierzyło ? 1% ? :mrgreen:

Opublikowano
gdybyś tu opisał auto które u mnie kupiłeś , przebieg transakcji i auta które u mnie widziałeś to jak myślisz jaki procent forumowiczów by w to uwierzyło ? 1% ? :mrgreen:

Pewnie tak, a część uznałaby za naganiacza. :lol:

Jednak prawda jest taka, że jeżeli ktoś ma konkretną kwotę i przyjeżdża po auto do Ciebie to je kupi. To jest tylko kwestia decyzji czy jestem w stanie za spokój i zdrową maszynkę dać więcej kasy niż przeciętna z Allegro czy Otomoto.

Zresztą wystarczy wejść na niemieckie strony i porównać ceny. Wielokrotnie było tu to poruszane.

Kiedy człowiek trochę pojeździ i poogląda tych okazji to łuski zaczynają opadać z oczu i zaczyna mu być szkoda czasu i pieniędzy.

A transakcja i opieka wzorowa :lol: , autko przez 10 dni przejechało 1500km nic nie puka, nic nie stuka :mrgreen: , tylko lać paliwko i jeździć.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
gdybyś tu opisał auto które u mnie kupiłeś , przebieg transakcji i auta które u mnie widziałeś to jak myślisz jaki procent forumowiczów by w to uwierzyło ? 1% ? :mrgreen:

Pewnie tak, a część uznałaby za naganiacza. :lol:

Jednak prawda jest taka, że jeżeli ktoś ma konkretną kwotę i przyjeżdża po auto do Ciebie to je kupi. To jest tylko kwestia decyzji czy jestem w stanie za spokój i zdrową maszynkę dać więcej kasy niż przeciętna z Allegro czy Otomoto.

Zresztą wystarczy wejść na niemieckie strony i porównać ceny. Wielokrotnie było tu to poruszane.

Kiedy człowiek trochę pojeździ i poogląda tych okazji to łuski zaczynają opadać z oczu i zaczyna mu być szkoda czasu i pieniędzy.

A transakcja i opieka wzorowa :lol: , autko przez 10 dni przejechało 1500km nic nie puka, nic nie stuka :mrgreen: , tylko lać paliwko i jeździć.

Kiedyś przed takimi opiniami po zakupie wręcz się wzbraniałem bo mogło to być źle odbierane przez innych na forum ale teraz kiedy rynek używanego bmw w PL jest tak skur...y że jest mi dużo trudniej sprzedać moje samochody zacząłem o to wręcz zabiegać :cry2: :duh:

Opublikowano

Zapodaj mi link do tej 330i.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zapodaj mi link do tej 330i.

http://otomoto.pl/bmw-330-258km-manual-maly-przebieg-C26277119.html