Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przepuszczala mi pompa wody i obudowa termostatu byla peknieta trzeba bylo dolewac wody 1 na tydzien ale nie duzo , no pojechalem wymienic do warsztatu

i wszystko ladnie zrobilem 100mil i woda sie zagotowala ostygnal parze termostat luzny gosciu wymienia na nowy ale 3 dni znowu sie gotuje oddalem z powrtem do garazu teraz twierdzi obudowa przepuszcza wode wymienia i znowu gotuje :mad2: przedtem normalnie jezdzil juz nie wiem co mam robic a za miesiac mam jechac do polski i jeszcze jeden maly problem mam problem z centralnym i oknami otwiera drzwi oprocz kierowcy i nie dzialaja okna -nie moge ich otwerac od strony kierowcy ktos mi powiedzial ze to modul swiatel jesli tak to go moge znalezc dzieki za pomoc pozdrowienia niech moc bedzie z wami

viewtopic.php?f=72&t=117890

Opublikowano
pompa wody precz. Jesli na biegu jałowym po dodaniu gazu w zbiorniczku wyrównawczym nie bedzie przelewac-pompa wody zdechła
Opublikowano

boa a może niech sprawdzi czy termostat daje na duży obieg:? czy może jest odpowietrzony dobrze ukłąd? Jeśli nie ma strumienia może być przecież zapowietrzony.

A tak w ogóle to zmień tytuł bo zaraz będzie temat zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.