Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Czy we wszystkich BMW e60 jest taka żółta kontrolka mapy silnika na prawo od kontrolki poduszek powietrznych??Jężdze E60 2003 r 3.0d 218KM i po przekręcenu kluczyka ona sie nie zapala.Tymczasem kolega jeżdzi taką samą z tym samym silnikiem i z tego samego roku i u niego po przekręceniu kluczyka ta kontrolka sie zapala i po odpaleniu gaśnie.U mnie nigdy nie zaświeciła.Czy to normalne??
Opublikowano
ktoś pewnie skutecznie ją usunął , podłącz auto pod kompa i się okaże czy są jakieś błędy które powodowały , że check palił się cały czas
Opublikowano
no właśnie auto podpinałem już pare razy.Był błąd modułu świec żarowych ale go wymieniłem i teraz jest czysto.Albo jej poprostu nie ma w tzm samochodyie albo si spalia bo co innego
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz sprawdzić ją poprzez test zegarów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A moge prosić o instrukcje jak przeprowadzić test zegarów w e60??

Opublikowano
Test zegarów przeprowadziłem.Kontrolka jest sprawna,zaświeciła.Dlaczego więc nie świeci po przekręceniu kluczyka??