Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro w ASO ustawiają z różnymi rozmiarami kół to pewnie można ale być może potrzebny jest nowocześniejszy sprzęt.
Opublikowano
Poszukaj warsztatu gdzie maja laserowe czytniki geometrii i nie bedzie zadnych problemow z szerokoscia opon
Opublikowano

A co ma szerokość opon do zbieżności? Przecież jak zmieniasz zimówki na letnie o innym rozmiarze to nie jedziesz na zbieżność!!!

Jeżeli "fachowiec" nie potrafi zrobić zbieżności na oponach o różnej szerokości to załóż opony o takiej samej szerokości i zrób zbieżność, potem załóż opony/koła docelowe i po problemie.

Chociaż ja bym omijał takich "fachmanów".

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale jemu chodzi o różny rozmiar z przodu i z tyłu.

zbieżność robi się "normalnie" bo to co jest szerzej wchodzi do środka

Opublikowano

Witam

Nie bedzie problemu w moim aucie jest (na Lato) tyl275/35 19 a przod 245 /40 19 i mechanik zrobil bez problemow geometrie,nie wiem czym ale doczepial do kol jakies ekrany z kropkami.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Nie bedzie problemu w moim aucie jest (na Lato) tyl275/35 19 a przod 245 /40 19 i mechanik zrobil bez problemow geometrie,nie wiem czym ale doczepial do kol jakies ekrany z kropkami.

Czyli miał dobry sprzęt (geometria laserowa 3D)