Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy. Czy ktoś z was odtwarzał, już książkę serwisową w ASO :?: Jaka jest orientacyjna cena takiego zabiegu :?: Ponieważ po zakupie auta nie dostałem książki a wiem, że auto było serwisowane.
Spolszczenie CCC na PW ;)
Opublikowano (edytowane)
Weż sobie wydruk z ASO i tyle.A KS mozesz kupic na allegro ale przecież i tak wstecznie jej nie wypełnisz :D Edytowane przez sfinks311
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wpisy może odtworzyć tylko serwis, w którym dokonano przeglądów. Kiedyś odtwarzałem książkę serwisową do BMW - podjechałem do dealera, który opiekował się autem i bez problemu dokonał wpisów w czystej książce.
Opublikowano
Ok czyli wszystko jasne :D Dzięki wielkie :cool2:
Opublikowano
Robiłem niedawno to samo co houek, podjechałem z czystą książką i w Inchcape ( tam auto było serwisowane ) uzupełniono wszelkie wpisy wraz z właściwymi datami.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z ciekawości w jakim celu ??? Podjedź do ASO i "wykup" całą historię serwisową, dużo więcej masz informacji, każde zlecenie nawet wymiana żarówki, niż KS. Sam robiłem coś takiego chociaż książkę dostałem od niemca,
Krzysztof
Opublikowano
Z ciekawości w jakim celu ??? Podjedź do ASO i "wykup" całą historię serwisową, dużo więcej masz informacji, każde zlecenie nawet wymiana żarówki, niż KS. Sam robiłem coś takiego chociaż książkę dostałem od niemca,

Kupiłem auto od Niemca, który w 100% serwisował auto. Książkę miał mi dosłać i cisza. Dlatego chciałem ją odtworzyć albo przynajmniej wziąć wydruki i doczepić do nowej książki.

Opublikowano

Kupiłem auto od Niemca, który w 100% serwisował auto. Książkę miał mi dosłać i cisza. Dlatego chciałem ją odtworzyć albo przynajmniej wziąć wydruki i doczepić do nowej książki.

Widocznie coś nie tak ze nie przysyła książki ,co by mu zależało :norty:

Opublikowano
Jak dzwoniliśmy do ASO upewniać się co do przebiegu to się wszystko zgadzało :D Drugie auto zakupione u Niemca i drugi raz nie dosyłają mi książki :roll:
Opublikowano
Jak dzwoniliśmy do ASO upewniać się co do przebiegu to się wszystko zgadzało :D Drugie auto zakupione u Niemca i drugi raz nie dosyłają mi książki :roll:

Do ASO to według mnie się jedzie autem ,a nie dzwoni :norty:

Opublikowano
Tym autem nie dało się jechać, było lekko klepnięte.
  • 3 lata później...
Opublikowano

Panowie a pytaliście się ile ksiazka w aso kosztuje ?

ja mam taki problem bo auto było serwisowane w belgii, a ksiażke też miałem dostać i nic. Czy jest szansa na zalożenie nowej ksiażki i serwisowaniu na niej tak jakby od nowa ?

Opublikowano

Nie do konca rozumiem po co ci ksiazka serwisowa.

Ja osobiscie bardziej bym sobie cenil plik faktur / rachunkow za naprawy niz wpisy w ksiazce serwisowej.

E92 335d Stage H
Opublikowano
Panowie a pytaliście się ile ksiazka w aso kosztuje ?

ja mam taki problem bo auto było serwisowane w belgii, a ksiażke też miałem dostać i nic. Czy jest szansa na zalożenie nowej ksiażki i serwisowaniu na niej tak jakby od nowa ?

Ja kupilem swoja w UK u dealera za £20. Wyslalem poczta do pierwszego warsztatu BMW w ktorym samochod byl serwisowany a oni, po wbiciu swoich stampsow, wyslali na swoj koszt do kolejnych. Po tygodniu ksiazka do mnie wrocila z wszystkimi nowymi wpisami. Oczywiscie zalaczylem list ze oryginalna ksiazka zostala zgubiona, VIN i nr rej. pojazdu.