Skocz do zawartości

Pomocy !!!

Koszar

Rekomendowane odpowiedzi

witam ! od jakiegoś czasu posiadam e36 2.0l 24V sedana i cały czas zastanawiam się od czego może być taki jakby przełącznik pod pedałem gazu. wduszałem go wielokrotnie i żadnych zmian na postoju nie widzę ani podczas jazdy. jest on z oznaczeniami BMW itp. ale czemu to służy???

:shock:

viewtopic.php?f=68&t=120678

• Zasłużeni forumowicze

• Zasłużeni forumowicze

A nie był kiedyś automat??? Daj VIn, da się sprawdzić...Innego wytłumaczenia nie ma chyba ze poprzedni właścicie założył sobie cośtakiego, tylko po co....

PZDR>

A nie był kiedyś automat??? Daj VIn, da się sprawdzić...Innego wytłumaczenia nie ma chyba ze poprzedni właścicie założył sobie cośtakiego, tylko po co....

PZDR>

sprawdziłem i co się okazało? był to automat... powiedz mi jeszcze kiedy silnik jest zdrowszy, jeśli chodzi o użytkowanie na manual czy auto.?

• Zasłużeni forumowicze

HEHE, czyli to zostaw, w niczym nie przeszkadza ten guzik. Zajechać silnik idzie tu i tu, ale w automacie nie spalisz gumy, nikt nie stoi 10 minut i nie drze laczka, tak samo jak nie da sie w czasie jazdy pociagnać do odcinki...Ale nie ma co wyrokować, wszystko zależy kto jak dbał :D

PZDR>

• Zasłużeni forumowicze

JEst tulejka na drążku i na skrzynie biegów. Jest też ta duże tuleja w drążku. teraz zależy gdzie masz luz.

Poszuka po realoem.com schematu i zobaczysz co i jak :)

PZDR>

• Zasłużeni forumowicze

Tomsen, mogę Ci pokazać kilka silników z automatów, które nie grzeszyły zdrowościa...dla mnie automat nie jest wyznacznikiem, bo jak ktoś wymianiał olej do 30 tys ten silnik też nei będzie miał się najlepiej.CO nie zmienia faktu ze łatwiej o zdrowy silnik po automacie niż po manualu.

PZDR>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.