Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam co sadzicie o filtrach firmy Meyle?zawsze uzywam Manna lub Bosch ale zastanawiam sie nad sprobowaniem filtrow Meyle.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zakładałem do auta swojego raz, kilku znajomym co przywieźli, od czasu do czasu sprzedaję na sklepie i nie ma z tym problemu. Tak samo jak większością filtrów. Jedynie nie oszczadzałbym na paliwowym do diesla, bo można byc bardzo niemiło zasoczonym.'

PZDR>

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wlasnie wymieniam paliwowy dlatego niema co oszczedzac,po drugie zapytalem o zdanie w naszym sklepie na forum i sprzedawca raczej ich niepolecal.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawe, że nie poleca a inne produkty tej firmy poleca i to bardzo....no ale nie ma co pisać wiecej. Kupiłeś knechta i śmigaj...:) dalsza dyskuzja tylko zejdzie znowu na pełny OT.

PZDR>

Opublikowano
Filtry Meyle w angli sa rekomendowane przez BMW. Sam ich również uzywam i jestem zadowolony z nich.

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wydaje mi się że z meyle nie będzie problemu, ale jeśli chodzi o paliwo do diesla, to u mnie tylko KNEHT, MANN, BOSCH, PURFLUC. Żadnych półśrodków. Reszta to bez problemu MEYLE>

PZDR>