Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów posiadam e46 z navi mk3 16:9 i mam taki mały problem, jak ustawie sobie na wyswietlaczu pełny ekran to wyswietlają mi sie tylko strzałki do kierunku jazdy, czy jest mozliwosc zrobienia tak by na całym ekranie była mapa? I jeszcze jedno pytanko czy można całkowicie wyłączyć lektora w navi? ponieważ jak w ustawieniach zrobie na min to nadal go słychać. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Opublikowano

Wyswietlacz moze wyswietlac jak dobrze pamietam ,bo tez mam taki :wink: :

1) strzalki na calym ekranie

2) strzalki na polowie ekranu

3) mape na calym ekranie ( z opcja panoramiczna jesli masz :wink: )

A co do lektora to wiem ze sie go scisza , a czy wylacza to nie pamietam :think:

Kolego nie chce Ci zabierac przyjemnosci ,ale pobaw sie troche tym sprzetem, bo po to jest :cool2:

"Bokiem Mijam Wszystkich " :D Bawarski Motor Warczy i Bardzo Mocno Wymiata

Moja bestia ;) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=196786

Opublikowano

Jesli chodzi o podział monitora to powinienes miec opcję EKRAN PEŁNY ALBO DZIEL i wtedy masz mape i strzałki po połowie ( no chyba że MK3 nie ma takiej opcji tylko MK4 )

Głosu nie wyłączysz...sam nad tym boleję :cry2: :cry2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Z ekranem już sobie poradziłem w ustawieniach navi jest opcja widok mapy :-) szkoda ze nie można wyłączyć całkowicie lektora bo przy słuchaniu muzy troszkę drażni, ale dziękuję za pomoc pozdrawiam:-)