Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś (noc 05/06.11.2012) pożegnałam się a raczej nie było mi to dane ze swoim x1 drive 18d w trakcie podróży służbowej na śląsku a dokładnie w Chorzowie. Okazuje się że kluczyk elektroniczny a raczej jego brak nie jest żadną przeszkodą dla amatora tej marki, jak mnie uświadomiła policja przy zgłoszeniu. Moja głupota że zostawiłam rzeczy osobiste w bagażniku, lecz może komuś coś wiadomo lub widział moje auto na WI 0109P. Co prawda znajomi nie pozostawili mi złudzeń że idzie na części, chociaż przy przebiegu 38 000 km to mi się krew ścina i pięść zaciska. Tapicerka jasny krem, materiał, nie skóra.
Opublikowano
Przykra sprawa ale dlatego warto zawsze dołożyć dodatkowe zabezpieczenie oprócz standardowego,które złodziejaszki obchodzą bez problemu :mad2: :mad2: :mad2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Udostępnij numer VIN części elektroniczne maja go zakodowanego przekonałem sie o tym sam... kiedy zmieniałem panel klimatyzacji i miał inny win na Chipie co bym nie pomyślał ze tam jest w ogole...

Może kiedyś wyjdzie gdzie sa części...

• 9 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
juz dawno ma kase w kieszeni i jedzi nowym autkiem