Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje osłonę pod silnik ale patrząc na allegro już zgłupiałem - jest kilkanaście osłon wystawionych i prawie każda inna a niby każda od e39 :shock:

czy możliwe aby każda wersja silnikowa miała inną osłonę silnika?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak tam było z wersjami V8, czy miały inne niż R6, ale zasadniczo są 2 typy osłon, i to zależy czy masz zderzak zwykły czy od M-pakietu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jak pisze kolega, inne sa do M-pakietu i do V8, dodatkowo diesle maja ponaklejane kostki wygluszajace, z wiadomych powodow, jednak pasuja do wszystkich R6.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proponuje nie kupować chińskich podróbek, kiedyś chciałem tak zaoszczędzić 20zł, a podczas warszawskiego korka w piękny upalny lipcowy dzień, osłona zwinęła się jak banan, od gorąca bardzo się odkształciła. Kupiłem oryginalną używkę z tds, wsadziłem do 525d i było ok, pasowała się nie wyginała.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

dzięki za odpowiedzi, zauważyłem że m5 i V8 mają zdecydowanie inne osłony ale wiadomo, że te z góry odrzuciłem :)

z chińszczyzną też nie zamierzam kombinować bo szkoda kasy - tylko oryginał :cool2: