Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś już nie wytrzymałem i go trochę przycisnąłem. Efekt jest... Zwłaszcza przy zmianie biegu, MASAKRA! Polecam :) o wiele inne wrażenia z jazdy.
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam kolegów z F30. Może ktoś chciałby kupić felgi M performance 20"? Cena 50% tej z aso. Praktycznie nowe, stały na salonie na demie. Bez jednej ryski, połysk idealny, myte może ze 2 razy ręcznie. Reszta info na priv.

http://imageshack.us/a/img163/7922/30217595.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc,

Mam pytanie czy zakladal juz ktos z Was Power-Kita do 320d?

Jesli tak, to czy roznice przyspieszen sa odczuwalne.

Zastanawiam sie nad tym rozwiazaniem.

Z gory dziekuje za informacje.

Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wczoraj zamontowalem wydeszek m performance :-)

Muszę przyznać , ze jestem bardzo zadowolony ,ale tez słyszałem ze musi sie przepalic , żeby efekt był lepszy ...

Dowiedziałem sie przy okazji, ze do 328ixdrive nie można niestety zamówić ani fabrycznego kitu zwiekszajacego moc ( dostępny tylko do 320i,335i,320d i chyba330d) ,ani calego kompletu sportowego zawieszenia ( tylko dla wersji bez xdrive)...

Komplet hamulcy performance -cena ponad 9 tysięcy :mad2:

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano

W poniedziałek odbieram 328i z Bawarii :D

Pierwsze co zrobię to wrzucę ten sam wydech :lol:

Ponoć gra cudnie :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jesli chodzi o serie 4 i pakiet performance do 35i, czy bedzie go mozna zamowic w dowolnym ASO? Jaki jest koszt tego pakietu? bo rozumiem ze to alternatywa dla MPakietu? czy Perfrormance jest rozszerzeniem MPakietu? (15 tys + cena PP)?
Opublikowano
dodatki M Performance (jesli mowisz o nakladkach na zderzaki) sa rozszerzeniem M-Pakiet. W info jest, ze tylko do aut z M-Pakiet.
Opublikowano

Cennik performance jest z tego co mi się wydaje oddzielny...

Dostępny jest na pewno u każdego dealera BMW,a w necie to nie wiem.

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Ja polecam dział części w Bwarii w Jankach. Zamawiałem u nich M-Pakiet i M-Performance. Dobry kontakt i goście wiedzą o co chodzi. Pomogą i poszukają... Nie wiem jak działają goście od sprzedaży jeśli chcesz rozmawiać o serii 4.
  • 6 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te koncowki z linka sa do diesla

pozdrawiam

Paweł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To może jeszcze tutaj zapytam. Czy jest w pełni możliwy montaż wydechu Performance z 35i do silnika 28i. Oczywiście trzeba poszerzyć wlot wydechu oraz zmienić nakładkę na tył na dwie osobne rurki. Ale czy tak można. Bawaria już tak ćwiczyła ale z normalnym wydechem.

Ale jakie zdanie forumowiczów lub doświadczenia w tym temacie. :?:

• 2 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Mam na zbyciu komplet zaciskow przednich m-sport/performance. Jesli ktos bylby chetny to prosbz o pw