Skocz do zawartości

E36 318IS 92r , czy to czujnik temperatury wody??

radziak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, demontowałem lampy z przodu i odpiąłem wtyk od chłodnicy chyba od temp. wody on ma tam chyba pękniety plastik i jak na początku go odpinałem to nie zauważyłem że to jest dziwnie wpięte i jak zacząłem wszystko montować z powrotem to mam jeden wielki ramadan w głowie i nie wiem czy to ten kabel wkońcu przeszukałem wkoło i nic nie ma innego reszta jest od lampy więc to musi być ten. Ktoś widocznie dorobił taki wtyk. Może ktoś rozpozna po kolorach kabli czy to wogóle wiązka od tego właśnie wtyku. Pomóżcie w tej sprawie http://imageshack.us/g/26/20121031163636.jpg/ Edytowane przez radziak

Nie raczej nie zresztą nie ma w tej lampie regulacji wysokości a jak patrze na drugą lampe to jest tam silniczek owszem ale wejscie na 3 piny a nie 2. I wogóle wtyczka jest inaczej skonstruowana;p Może to być jakaś samoróbka bo ja nie widze takiej wtyczki tam u siebie i napewno bym ja znalazl wkoncu i bym pamietał ze takie cos odłączałem.

Masz elektryczny wentylator czy visko? Może ktoś zakładał elektryczny wentylator i zrobił tak jak masz.To na pracującym silniku podnieś do góry maskę i odepnij tą wtyczkę wentylator powinien się wyłączyć jak to od tego.A kable masz ucięte od tego czujnika czy gdzieś biegną?Jeśli biegną sprawdź dokąd.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Powiem Ci tak jak odłączyłem tą wtyczkę to i tak wentylator chodził chyba .... jutro sprawdzę jeszcze raz, ale jestem w 99% pewien ze chodził nawet bez tej wtyczki?? I co dalej z tym zrobić... zostawić tak ?? Jeździłem dzisiaj i wczoraj dawałem trochę w parnik żeby zobaczyć czy się grzeje i nic temp w normie wentylator chodzi jest ok wszystko