Skocz do zawartości

BMW Navigation DVD Road Map Europe HIGH (MK4) 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak, sciągłem plik Yaza od dareckx1, ponoć pewne ;) Po nagraniu ich na płytę nic się nie dzieje, sam odtwarzacz chodzi ale jakby nie reagował. Jeśli włożę poprzednią płytę to aktualizacja odpala jednak kończy się ww błędem. Pomóżcie, bo powoli zaczynam panikować...

Nagrywam cały czas na płytach sony oraz na jednej zwykłej z Tesco, nie hula...

Podajcie proszę konkretny link, bo przeszukałem już cały temat i jakoś czarno to widze :mad2:

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To co nagrałeś jest sprawdzone i działa kolego....więc źle nagrałeś soft Yaza lub na złej płycie ew. czytnik już padł i trzeba zrobić reset w Inpie
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Jeśli nie przyjmuję ci płyty to znaczy że albo źle nagrana ew. laser nie czyta albo jeszcze jedna możliwość ,ze uwaliłeś czytnik poprzednim softem.Mozesz próbować starszej wersji ale rozumiem,ze update robisz prawidłowo tzn. wszystko pozamykane oprócz bagażnika tak ??
Opublikowano

hmm, z tymi drzwiami to mnie zaskoczyłeś... :mad2:

Ale, czytnik sam w sobie działa, sterownik który instalowałem przed Yaza czyta bez problemu, płytę wyrzuca bez problemu, nagrywam wg zaleceń (1x, imgburn, z opcją weryfikacji) chyba kwestia szczęścia...

Spróbuję jeszcze raz oraz wypróbuję trochę starszy sterownik wszystko z zamkniętymi drzwiami, trzymajcie kciuki ;) Dam znać jak poszło.

Opublikowano

Kup sobie płytę do wielokrotnego zapisu, bo zbankrutujesz :cool2: :cool2: Jak najbardziej może być chociaż niektórzy twierdzą,ze nie :mad2: :mad2:

A co to takiego ten sterownik???

I najlepiej odpal jeszcze auto na czas update .bo jak padnie aku to po czytniku :wink: :wink:

Opublikowano
A może poprostu nagrywasz z prędkością (x1) której nie obsługuje płyta sony? Wiem, że ja tak raz nagrałem i nie działało, póżniej nagrałem z najmniejszą prędkością jaka była obsługiwana przez płyte (x4 albo x8 ) i poszło.