Skocz do zawartości

320d sedan - przekłada foteli przód z e39, wykonalne?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, szukałem czy ktoś się już podejmował takiego moda, ale nic konkretnego nie znalazłem.

Czy wykonalne będzie przerzucenie przednich foteli z e39 do e46 sedan?

Ogólnie chodzi mi o szyny mocujące, czy da radę to jakoś spasować, czy będzie cięcie, spawanie etc...

Opublikowano
Ja swapowałem fotele z E90 do E46, znajomy swapował fotele z E36 M3 VADERY do E46, więc takie mody są jak najbardziej możliwe. Sprawdź rozstaw śrub w szynach z E39 i będziesz miał odpowiedź. Zapewne rozstaw WZDŁUŻ jest identyczny, ale jak jest wszerz tego musisz się dopytywać u sprzedających. Fotele z X6 wejdą Plug&Play do E46 (według wymiarów, które podał sprzedawca takich foteli) :wink:
Opublikowano
Ja planowałem, natomiast ten człowiek z aukcji chciał sprzedać tą swoją co widać na fotkach. Trzeba przerabiać kilka rzeczy, ale jak widać jest do zrobienia. Także jak jesteś zainteresowany to dzwoń do Niego i dokonuj transakcji :wink:
Opublikowano

mi te vadery smaka robią ... niekoniecznie z jego aukcji ale ogólnie, tylko jak w 5d będzie wyglądać składany fotel ...

a jakby go na stałe zrobić i chcieć się pozbyć wajchy do składana to dziura zostanie

serio podoba wam się kierat z4 ? kosmicznie trochę :)