Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jedz do de.

Więcej czasu i pieniędzy zmarnujesz na wyjazdy po dzikim kraju.

Mój tata pracuje w Holandii, a mieszka w Niemczech. Szukał czegoś, ale też trafione i zatuszowane dzwony. Jakby znalazła się jakaś z widoczną wadą, to spoko, można samemu naprawić, ale ciężko znaleźć prywatne ogłoszenia. W komisach w DE są podobne szwindle, co w PL.

Opublikowano
LOL, nie dziwię się, że szukasz drugi rok. Poszukasz jeszcze trzeci i czwarty jak będziesz celowała w takie "okazje" cenowe. Sorry, ale cuda zdarzają się tylko w bajkach. W Niemczech znajdę Ci auto w 5 minut, jak tata tam mieszka to nie widzę problemu aby kupił Ci dobre auto. Chyba, że szuka u Turków w "najlepszym" komisie w mieście.
Opublikowano
LOL, nie dziwię się, że szukasz drugi rok. Poszukasz jeszcze trzeci i czwarty jak będziesz celowała w takie "okazje" cenowe. Sorry, ale cuda zdarzają się tylko w bajkach. W Niemczech znajdę Ci auto w 5 minut, jak tata tam mieszka to nie widzę problemu aby kupił Ci dobre auto. Chyba, że szuka u Turków w "najlepszym" komisie w mieście.

Ok w takim razie znajdź mi BMW 118D do 10tys euro w Niemczech w Gronau (Westf) albo w Holandii w Almelo.

Opublikowano
Dobre auto kosztuje wiec na kupno e87 po lifcie z dobrym wyposażeniem, absolutnie bezwypadkowej i jeszcze z małym przebiegiem 10tys euro moze nie wystarczyć, wiec conajmniej z jednej z tych trzech opcji trzeba zrezygnować albo jeszcze cos dozbierać.
Opublikowano
Ok w takim razie znajdź mi BMW 118D do 10tys euro w Niemczech w Gronau (Westf) albo w Holandii w Almelo.

Spokojnie znajdziesz za takie pieniądze ale nie sugeruj się rocznikiem tylko stanem technicznym. Uwierz, że lepiej "zejść" z rocznika kosztem stanu technicznego.

Jeśli szukasz w roczniku 2008 to faktycznie może to być mission impossible.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Łamią mnie takie posty :cry2:. Może jeszcze chciałabyś przebieg do 100k km i 2008 rok?

Proponuje poszukać czegoś z grupy PSA, a nie BMW.

Opublikowano
Xelion...w którym miejscu ja napisałam, że chcę 2008? Może zanim zaczniesz mi wrzucać lub ironizować, to przeczytaj uważnie, co ja piszę.