Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. Znajomy posiada na sprzedaż komplet Alufelg 17" w atrakcyjnej cenie. Problem w tym, iż jedna jest pęknięta i nie da się jej naprawić. Jeżeli ktoś miałby jedną na sprzedaż proszę o kontakt!! Na necie nigdzie nie idzie takich znaleźć :cry:

http://iv.pl/images/02112023190607219465.jpg

Edytowane przez waco_o2
Spolszczenie CCC na PW ;)
Opublikowano
Dzięki, już wysłałem na PV mam nadzieję, że mi pomoże :)
Opublikowano
Znajdź użytkownika Vermilion i napisz do niego... On zajmuje się dystrybucją podobnych felg.

Nie potrafie pomoc, odpisalem juz na PW.

Nie mielismy nigdy podobnych felg w ofercie, ani felg w rozmiarze ponizej 18". Takich wzorow felg jest multum, obawiam sie, ze bedzie to trudny temat.

Opublikowano
A możesz przeczytać co tam na środku pisze? Ew lepsze zdjęcie wrzucić?

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano
Właśnie to jest najlepszej jakości niestety... Na tą chwile nie mam możliwości o lepsze zdjęcie. Będę się kontaktował dopiero w przyszłym tygodniu :? Spróbuje wieczorem edytować w jakimś programie może uda się odczytać. Żona twierdzi, że tam jest napisane JAGUAR ale nie jestem pewny co do tego.
Opublikowano
Jeżeli ktoś zna niemiecki i potrafi zakupić jedną felgę na ebay Aluett 17'' typ 10 to bedę wdzięczny :D