Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
własnie powoli szukam na allegro jakos wysokie ceny trzymaja te bmki po lifcie. I najlepiej by było z automatem a jak te skrzynie sprawuja sie w bmw jak padnie to duze koszta?

W m-pakiecie by bylo super znalesc taki model.

nie nakręcaj się na polifta bo będzie ciężko w tej cenie. Przedlift jak najbardziej. Z automatami jest różnie, ja np. kupiłem swoją rok temu z nalotem 270 tys i skrzynia na szczęście była już po remoncie. Jeździ się super, bardzo szybko i gładko zmienia biegi, kickdown to po prostu kwintesencja. Koszty naprawy automatu różnie (zależy od tego co padnie), generalnie to idzie w tysiące. Ale jakby człowiek miał kupować samochód zastanawiając się ile kosztują potencjalne naprawy to by prędzej zszedł na zawał niż kupił samochód. Muszę przyznać, że ja byłem sceptyczny do automatu ale obecnie nie żałuję ani trochę- w tym połączeniu uważam to za plus- pewnie jakby się zepsuła to bym zmienił zdanie no ale cóż :mrgreen:

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
znajdziesz ale w takim stanie, że raczej nie będziesz zadowolony. Nie lepiej kupić ładnego wizualnie i zadbanego technicznie przedlifta? Po co na siłę brnąć w polifta?
Opublikowano
znajdziesz ale w takim stanie, że raczej nie będziesz zadowolony. Nie lepiej kupić ładnego wizualnie i zadbanego technicznie przedlifta? Po co na siłę brnąć w polifta?

Bestuss dobrze prawi, szukaj w takiej kwocie przedlifta - masz większe szanse na dobry stan i bogate wyposażenie.

Opublikowano

troche jej brakuje do wypasu ale na fotkach zle nie wyglada, szkoda ze nie ma xenonow

kierownica była picowana, auto nie jest 2004r

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Narazie pokazałem co mi sie podoba, bym chciał zeby bylo dobrze wyposazone, jeszcze chodzi mi po glowie saab 9-3 bo to auto ma byc juz na dluzej czyli 2+1 i zeby wuzek wszedl do kufra z tego co pamietam u mojego kolegi do e46 wchodzil bez problemu.
Opublikowano
do sedana to raczej wózka nie wsadzisz...

Opublikowano

taka jest rzeczywistość, u niemca za ładne e46 w pełnym oryginalnym m paku, z pewnych rąk (np pierwszy, max drugi wł) trzeba zapłacić konkretną sumkę, to u nas przyjęło sie ze niemcy oddaja za darmo super samochody....

tak z ciekawości to ile chcesz przeznaczyc $$ na zakup ?

Opublikowano
ja mam 20tys plus tak do 5 na remonty rejestracje znajde cos ciekawego ?

Znajomy ma z 2004 roku sedana do sprzedania. 325i 270 tys km pisz na prv

brokat_
  • Członkowie klubu
Opublikowano
do sedana to raczej wózka nie wsadzisz...

zależy jakiego, jak się rozsądnie sklada to da rade. ja do coupe wozek i graty dla 4 osobowej rodziny na weekend mieszcze.

• Członkowie klubu
Opublikowano
to ja już nie pomoge, bo nie uzytkuje tego auta 'normalnie' tylko weekendowo i na track day. poza tym dużo zależy od tego na jaki silnik się zdecydujesz finalnie. większe silniki niekoniecznie pala więcej niż male, ale trzeba tez pamietac o kosztach części. jak większy silnik to inne hamulce, więcej oleju itp...
Opublikowano
Kolego, nie chodzi o to, że musisz co miesiąc wywalać 500zł na auto (nie mówię tu o paliwie), tylko żebyś miał możliwość co miesiąc 500 zł sobie odłożyć na ewentualne naprawy - np. wymianę zawieszenia, sprzęgła, dwumasy, kompletu opon czy innych rzeczy. O innych przykrych niespodziankach, typu rozbita szyba czy porysowanie karoserii już nie wspominająć, bo nigdy nie wiesz, kiedy to Ci się przytrafi. Zajrzyj tu http://czescidobmw.pl/ i sprawdź, co ile kosztuje. A jak kupisz szrot to będziesz co miesiąc dłubał w aucie, i dobrze jeśli potrafisz to robić sam, bo inaczej jeszcze musisz doliczyć koszty robocizny do całej zabawy. A widzę, że chcesz mieć 325i - to policz jeszcze miesięczne wydatki na paliwo, plus ewentualne dolewki oleju.
Opublikowano
Moze tak powiem ze odlożyc na samochod co miesiac 500zl defakto na samochod to raczej ciezko tak na luzie to moge sobie pozwolic na 200/300 wiadomo jak bedzie trzeba to i 1000zl sie zaplaci za prawe tylko pytanie czy duzo sie doklada do takiego auta? Bo bede mial tylko jedno auto i to bedzie no stop eksploatowane czy warto brac?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:mrgreen: przyszlosci na tym forum nikt nie przepowiada :mrgreen:

Tu moze dostaniesz kilka odpowiedzi :twisted:

Mozesz jezdzic kilka lat bez usterek, tylko serwis a mozesz miec ich tyle ze zmienisz samochod

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
bede mial tylko jedno auto i to bedzie no stop eksploatowane czy warto brac?

W takim wypadku bierz Toyotę

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.