Skocz do zawartości

Podświetlenie przycisków opuszczania szyb e46 320d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam , mam e46 320 d 2004 rok combi , po wlaczeniu swiatel powinny podswitlac sie przyciski od elektryki tylnych szyb ( chodzi mi o te przyciski na tylnych drzwiach ) oraz przyciski od włączania świateł (tych do czytania ksiazek np w podsufitce). Niestety się nie świecą . Nie sprawdzałem bezpieczników ale wydaje mi sie ,że bezpiecznik nie odpowiada za taką błachostke . Ktoś ma podobny problem lub wie jak go ozwiązać ?:) Edytowane przez johny231
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dopisz do tytułu 320d, bo zaraz temat pójdzie do śmietnika. Nie wiem czy Cie zmartwię czy uszczęśliwię, że nie masz problemu, bo ten typ tak ma :mrgreen: elektryka z tyłu jest takim rarytasem w e46, że o oświetleniu zapomnieli :? i nie kojarzę żeby przyciski w podsufitce miały podświetlenie, ale raczej tu też nie masz problemu :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Johny mamy te same autka. Ja mam z przodu lampkę podświetlaną tz. tak lekko 2 diody są po to by wiedzieć że coś tam jest w nocy :lol:

Co do tego przełącznika świateł to powinien się podświetlać jak inne kontrolki, bynajmniej ja tak mam. Możliwe że jakaś dioda z niego się przepaliła.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przyciski od włączania świateł (tych do czytania ksiazek np w podsufitce). Niestety się nie świecą .

Koledze jak widać wyżej nie chodzi o przełącznik świateł tylko o lampki w podsufitce dla pasażerów z tyłu. Nie kojarzę właśnie czy tam są też te diody :?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.