Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ET, szerokość felgi i otwór centrujący jest taki sam jak oryginalnych felg 16" to na pewno będzie pasować :)

Jeśli szukasz stalówek 16 to nie ma sensu. Na allegro oryginalne, jakieś w miarę wyglądające to koszt min. 300zł. Ja osobiście zdecydowałem się na aluminiowe, oryginalne felgi BMW 16".

Styling 30:

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/82/1916/8852840/-bc-huo-bwk-kgrhqih-eqequgzmjdtbk24bq3f-w-12-36901.jpg

Kosztowały mnie 400zł z przesyłką ;) W paru miejscach lekko lakier obdrapany. Używane 16" można kupić w dobrym stanie bo przy nich profil opony jest wysoki więc ciężko przydrzeć. Aluminiowe też na pewno będą lepiej wyglądać niż stalowe.

Tutaj masz katalog oryginalnych felg BMW:

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak zdecydujesz się jednak na aluminiowe 16" to rzuć okiem na mój podpis :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Reaktywując temat..

Dzisiaj wziąłem się za przymiarkę 15" iiiii.. normalne weszła na tarczę,nie tarło, po demontażu koła wewnątrz nie było żadnych zarysować od zacisku,ani tarczy.. także ponawiam pytanie,czy nie będzie żadnego innego problemu związanego z tą 15" na aucie,czy będą jakieś konsekwencje?

BO JUŻ OSZALAŁEM..

Opublikowano
Może masz założone mniejsze tarcze hamulcowe. Ja tak mam (pamiątka po poprzednim właścicielu) tarcze z przodu z e36 chyba 286mm zamiast 300mm. W taki przypadku w ciśniesz 15''.
Po co jeździć jak można latać...BMW